Αυτοκτόνησε πορνοστάρ εξαιτίας cyber-bullying

13:42 12/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Έπειτα από μία ανάρτησή της στο twitter στην οποία αποκάλυπτε ότι αρνήθηκε να κάνει γκέι πορνό και απηύθυνε προειδοποιήσεις ασφαλείας στην αντικαταστάτριά της, η 23χρονη Όγκαστ Έιμς δέχτηκε πλήθος σχολίων και επιθέσεων ενώ χρήστες του διαδικτύου την κατηγορούσαν για ομοφοβία.

Εκείνη υπερασπίστηκε τον εαυτό της λέγοντας ότι είναι αμφισεξουαλική αλλά δεν είχε όφελος. Διάσημοι ομοφυλόφιλοι ηθοποιοί την εξύβρισαν ενώ ένας από αυτούς τη συμβούλευσε να θέσει τέλος στη ζωή της. Εκείνη εξαφανίστηκε δύο ημέρες από τα social media, για να γίνει γνωστή η αυτοκτονία της.

Η κοπέλα σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις της ήταν αποκαλυπτική για τα εφηβικά της χρόνια, λέγοντας ότι την είχαν βιάσει παρά φύσει κι από τότε δεν έκανε ποτέ σεξ με τον ίδιο τρόπο γιατί της θύμιζε τον βιασμό της.

Εξομολογήθηκε ότι σε ηλικία 12 ετών ο πατέρας της την αποκάλεσε ψεύτρα όταν τόλμησε να του πει ότι ο παππούς της την άγγιζε σεξουαλικά, ενώ επίσης η μητέρα της έπασχε από διπολική διαταραχή όπως και η ίδια.
Σε ηλικία 17 ετών είχε τόσο μεγάλο στήθος που της έδωσε τη φήμη της πόρνης.

H Όγκαστ ήταν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη πορνογραφικών ταινιών Κέβιν Μουρ ο οποίος συντετριμμένος είπε στο περιοδικό Adult Video News: “Ηταν το πιο ευγενικό πλάσμα που έχω γνωρίσει, ήταν ο κόσμος μου”.

The post Αυτοκτόνησε πορνοστάρ εξαιτίας cyber-bullying appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Αναζητήσεις
κέβιν μουρ όγκαστ έιμς
Τυχαία Θέματα