Survivor: Το «βαθύ λαρύγγι» ξαναχτύπησε -Διέρρευσε την ασυλία των «Μαχητών» και Ντάνου -Χρανιώτη

12:03 9/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Σοβαρό προβληματισμό έχουν δημιουργήσει στη διοίκηση του Σκάι οι συνεχείς διαρροές από το Survivor την παραμονή κρίσιμων αποφάσεων για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Θυμηθείτε ότι δυο μέρες πριν δούμε στην τηλεόραση ποιος παίκτης των «Μαχητών» θα αποχωρήσει με την ψήφο του κοινού, οι πάντες ήξεραν ότι αυτός θα ήταν ο Ελληνοκινέζος Ορέστης Τσανγκ.

Τηλεοπτική εκπομπή, μάλιστα, είχε ανακοινώσει και τα ποσοστά συμπάθειας, τα οποία είχε

πάρει κάθε υποψήφιος. Πρώτος ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, δεύτερη η Ελισάβετ και τρίτος ο Ορέστης -ο οποίος, τελικά, επέστρεψε στην Αθήνα.

Το ίδιο φαινόμενο επαναλήφθηκε και χθες. Οι χρήστες του διαδικτύου είχαν μάθει από νωρίς το απόγευμα ότι στο επεισόδιο που θα προβαλόταν μετά τις 9 το βράδι, η ομάδα των «Μαχητών» θα κέρδιζε την ασυλία.

Και όχι μόνο αυτό. Γνώριζαν και ποιοι παίκτες θα έπαιρναν ατομική ασυλία, όπως και ποιοι θα ήταν προτεινόμενοι για αποχώρηση. Ήξεραν, δηλαδή, ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης θα κέρδιζαν ασυλία και οι Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Λάουρα Νάργες, Κώστας Κοκκινάκης και ο ράπερ Μπο θα ήταν υποψήφιοι για να φύγουν από το παιχνίδι.

Αν το «βαθύ λαρύγγι» που διαρρέει τα πάντα από το παιχνίδι, συνεχίσει τη δράση του, είναι προφανές ότι το ενδιαφέρον του κόσμου θα ατονίσει την ώρα που η αγωνία θα έπρεπε να κορυφώνεται…

Keywords
Τυχαία Θέματα