Mε ένα σποτάκι αποχαιρετά ο Πάνος Καμμένος τη συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ

15:40 9/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Mε ένα σποτάκi, στο οποίο κεντρικό μήνυμα είναι οι «κόκκινες γραμμές», o Πάνος Καμμένος φαίνεται πως αποχαιρετά τη συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε ξεκινήσει πριν από 4 χρόνια (Ιανουάριος 2015).

Στο σποτάκι ο εκφωνητής ακούγεται να λέει:

Οι κόκκινες γραμμές είναι η υπερηφάνεια μας. Οι κόκκινες γραμμές γράφουν την ιστορία μας. Οι κόκκινες γραμμές τιμούν τους προγόνους μας.

Οι κόκκινες γραμμές είναι η ανεξαρτησία και η δύναμή μας.

Ανεξάρτητοι Ελληνες. Τώρα

πιο αποφασισμένοι από ποτέ.

Νωρίτερα είχε αποφασιστεί η αναβολή στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, που θα αποφάσιζε το χρονιδιάγραμμα αποχώρησης του κόμματος από την κυβέρνηση. Από τη συνεδρίαση θα απουσίαζε η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά (βρίσκεται στο Τορόντο)- και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης. Η πρώτη δεν έχει ξεκαθαρίσει τη στάση της για τη Συμφωνία των Πρεσπών (αν και ο πρωθυπουργός την αθροίζει στα ΝΑΙ), ενώ ο δεύτερος ο οποίος έχει ταχθεί κατά της Συμφωνίας για τη Βόρεια Μακεδονία. Και οι δυο, πάντως, δεν πρόκειται να ψηφίσουν υπέρ της ανατροπής της κυβέρνησης.

The post Mε ένα σποτάκι αποχαιρετά ο Πάνος Καμμένος τη συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα