LIVE: Στον δρόμο για την εκκλησία Χάρι και Μέγκαν

13:25 19/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Ανάσα πριν από το μυστήριο είναι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ που ξεκίνησαν σχεδόν ταυτόχρονα για το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου όπου θα τελεστεί ο γάμος τους.

Εκατό χιλιάδες άνθρωποι έχουν κατακλύσει τους δρόμους του Λονδίνου που οδηγούν στον Πύργο του Ουίνδσορ και το Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Μετά το σκάνδαλο με τον πατέρα της ηθοποιού και το στημένο παπαρατσικό, τη νύφη θα συνοδεύσει ο πεθερός της, πρίγκιπας Κάρολος, καθώς η μητέρα της δεν ήθελε

να είναι εκείνη που θα αναπληρώσει το κενό του απόντος πατέρα.

Το μυστήριο θα τελεστεί στις 12.00 ώρα Βρετανίας ενώ γύρω στις 13.00 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και οι νεόνυμφοι να ανέβουν στην άμαξα για μία βόλτα στους δρόμους του Λονδίνου όπου θα χαιρετίσουν τα συγκεντρωμένα πλήθη.

Elton John and David Furnish chat with David and Victoria Beckham inside St George's Chapel, with the #RoyalWedding just over an hour away.

Read more about the celebrities attending and what to expect during the ceremony: https://t.co/QsV19UBoio pic.twitter.com/WQyytr7n2V

ITV News (@itvnews) May 19, 2018

STUNNING! Amal in beautiful yellow arriving with husband George Clooney at the #RoyalWedding: https://t.co/oyLYEha5KR pic.twitter.com/vtVoZ9x5ur

— Good Morning America (@GMA) May 19, 2018

Στο μεταξύ, μόλις σήμερα το πρωί του γάμου, η βασίλισσα ανακοίνωσε τους τίτλους που απομένονται στον πρίγκιπα και τη νύφη του. Έτσι ο πρίγκιπας Χάρι θα είναι ο Δούκας του Σάσεξ και η Μέγκαν η Δούκισσα του Σάσεξ.

Οι τίτλοι αυτοί δεν έχουν χρησιμοποιηθεί από το 1843. H βασίλισσα απένειμε στον εγγονό της και σκωτσέζικο και βορειοϊρλανδικό τίτλο και έτσι ο Χάρι θα γίνει ο Κόμης του Νταμπάρτον και Βαρώνος του Κιλκίλ όπως αντίστοιχα η Μέγκαν Κόμισσα του Ντμαπάρτον και Βαρώνη του Κιλκίλ. Όλοι οι τίτλοι είναι δώρο της βασίλισσας στον εγγονό της και ήταν απόφαση της ίδιας ποιοι τίτλοι θα αποδοθούν.

Λαμπεροί είναι οι καλεσμένοι του πριγκιπικού ζεύγους, όπου τα φώτα στράφηκαν κυρίως στον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν, αλλά και στη Βικτόρια Μπέκαμ με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Παρούσα και η Σερένα Ουίλιαμς αλλά και ο Τζέιμς Κόρντεν καθώς και συνάδελφοι της Μέγκαν Μαρκλ. Παρούσα και η Όπρα Γουίνφρεϊ αλλά και ο Ίντρις Έλμπα. Ο Έλτον Τζον θα ντύσει μουσικά την τελετή.

Ready for my friend’s wedding. #beingserena @alexisohanian pic.twitter.com/PSIYvpXlaV

— Serena Williams (@serenawilliams) May 19, 2018

Σε ελαφρά αμηχανία συνέλαβε η κάμερα την πρώην σύντροφο του πρίγκιπα Χάρι Τσέλσι Ντέιβι, με την οποία είχαν μία θυελλώδη όσο και ταραχώδη σχέση πριν από χρόνια και ήταν η μόνη με την οποία είχε έρθει αρκετά κοντά ώστε να ανέβει μαζί της και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Παρούσα και ολόκληρη η οικογένεια της Κέιτ Μίντλετον με την εγκυμονούσα Πίπα Μίντλετον να μην εντυπωσιάζει και τόσο με το φόρεμα στο χρώμα της μέντας που επέλεξε σε αντίθεση με το γαλάζιο σύνολο της μητέρας της Κάρολ.

The post LIVE: Στον δρόμο για την εκκλησία Χάρι και Μέγκαν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα