H λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας «American Made» του Πάρι Κασιδόκωστα

22:25 8/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Λαμπερή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας της Universal AMERICAN MADE,με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, στην παραγωγή της οποίας συμμετέχει η εταιρεία Hercules Film Fund του Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση.

Η εκδήλωση

πραγματοποιήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο, για την εκδήλωση, κινηματογράφο, στον κήπο του Κτηρίου Παλλάς Αθηνά στην Κηφισιά.

Φυσικά στην υποδοχή των λαμπερών καλεσμένων ήταν ο Πάρις Κασιδόκωστας – Λάτσης, οι συνεργάτες του στο Hercules Film Fund, Terry Dougas και Jean-Luc De Fanti και η κινηματογραφική εταιρεία United International Pictures.

Το Hercules Film Fund επικεντρώνεται στη χρηματοδότηση ανεξάρτητων κινηματογραφικών παραγωγών, κυρίως στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Ο Πάρις Κασιδόκωστας – Λάτσης και οι συνεργάτες του φιλοδοξούν να φέρουν και στην Ελλάδα εξίσου μεγάλες παραγωγές και να αναδείξουν τη χώρα μας παγκοσμίως.

Στο πλευρό του φυσικά βρέθηκε η μητέρα του Μαριάννα Λάτση και μεταξύ άλλων επιχειρηματίες και καλλιτέχνες, όπως οι κ.κ. Γιώργος Οικονόμου, Γιώργος Προκοπίου, Ευγενία Χανδρή, Χάρης Βαφειάς, Λέων Πατίτσας με τη σύζυγό του Μαριέττα Χρουσαλά, Μελίνα Τραυλού, Πέτρος Παππάς, Νίκος Τσάκος με τη σύζυγό του Σήλια Κριθαριώτη, Νίκος Κριθαριώτης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Έλλη Στάη, Άννα Βίσση, Demy, Τάμτα, Ελένη Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος, Κώστας Μαρτάκης, Μόνικα, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Αρσενάκος, Λόλα Νταϊφά, Άννα Πρέλεβιτς, Σωτήρης Πολύζος.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

Keywords
Αναζητήσεις
κασιδοκωστας πρεμιερα
Τυχαία Θέματα