H Ferrari βγάζει 69.000€ από κάθε αυτοκίνητο που πουλάει!

13:15 10/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Το μεγαλύτερο κέρδος ανά αυτοκίνητο σε ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία έχει η Ferrari, που κερδίζει σχεδόν 70.000€ από κάθε supercar που βγαίνει από το Μαρανέλο.

Σε μια εποχή που όλοι οι κατασκευαστές προσπαθούν να μειώσουν τα κόστη παραγωγής και να αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους τους, η Ferrari παραδίδει μαθήματα!

Πρόκειται για την εταιρεία με το μεγαλύτερο

κέρδος ανά αυτοκίνητο στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς «βγάζει» 69.000€ καθαρό κέρδος από κάθε αμάξι που πουλάει!

Με αυτό τον τρόπο η ιταλική μάρκα, αν και δεν παράγει πολλά αυτοκίνητα το χρόνο λόγω της φύσεως των προϊόντων της, καταφέρνει να βάζει αρκετά χρήματα στα ταμεία της από τις πωλήσεις.

Τώρα η γκάμα της ιταλικής εταιρείας απαρτίζεται από αρκετά μοντέλα, όπως η 812 Superfast, η GTC4Lusso, η 488 GTB και Spider, η 488 Pista, η GTC4Lusso T και η Portofino, ενώ πρόσφατα είδαμε ένα ακόμη κορυφαίο δημιούργημα από την εταιρεία, την κάμπριο εκδοχή της LaFerrari, τη LaFerrari Aperta.

Πηγή: gazzetta.gr

The post H Ferrari βγάζει 69.000€ από κάθε αυτοκίνητο που πουλάει! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα