Aπίστευτη επίθεση Κασιδιάρη σε Τσακαλώτο: Τον χαρακτήρισε «Μαντάμ» (BINTEO)

18:08 8/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Ξέφυγε για άλλη μια φορά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή. Ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ενηέρωνε την Ολομέλεια για τα αποτελέσματα του Eurogroup της περασμένης Δευτέρας ο Ηλίας Κασιδιάρης τον χαρακτήρισε ως «Μαντάμ Τσακαλωτού».

«Με

τα 3,5% πλεονάσματα για 10 χρόνια θα πάτε σε μέτρα που θα περνάνε τα 50 δισ., μια καταστροφή για την οικονομία. Η χώρα καίγεται και ο Τσίπρας χαζογελάει σαν χαζοχαρούμενος, τον έβλεπα πάλι στην τηλεόραση. Και έστελνε την μαντάμ Τσακαλώτο στην Μέρκελ να λέει “ναι” σε όλα, να ξεπουλάει την Ελλάδα, να υπογράφει την καταστροφή της Ελλάδας», ανέφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το προεδρείο της Βουλής δεν υπήρξε καμία αντίδραση για τις προκλήσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια μάλιστα, αναφερόμενος στον Τούρκο βουλευτή που τόνισε πως θα σηκώσει σε όλα τα ελληνικά νησιά τις σημαίες της χώρας του και θα επιστρέψει τις ελληνικές με κούριερ τόνισε: «Να προσέχουν οι Τούρκοι με τα κοντάρια, μπαίνουν πολλές φορές σε διάφορα ευαίσθητα σημεία και προκαλούν ατυχήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα