Τραγωδία στην Χαλκιδική: Απανθρακωμένη βρέθηκε η 31χρονη αγνοούμενη

22:13 21/11/2022 - Πηγή: Enikos

Νεκρή εντοπίστηκε, μετά από τρεις ημέρες, στη Χαλκδική η ηλικίας 31 ετών Μαριάννα Βλαχοπάνου, η οποία εξαφανίστηκε την Παρασκευή από το χωριό Γαλαρινός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της βρέθηκε από εθελοντές  που ερευνούσαν σε υπό ανέγερση κατοικία στον Γαλαρινό.  Οι εθελοντές ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έχει αποκλείσει την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr το άψυχο σώμα της ανακάλυψαν απανθρακωμένο μέλη του ΟΦΚΑΘ που είχαν πάρει μέρος στις έρευνες από χθες το βράδυ. Πιο συγκεκριμένα, η σορός εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή στο χωριό

Γαλαρινό Χαλκιδικής, δίπλα στο σπίτι της φίλης της όπου φιλοξενούνταν το προηγούμενο διάστημα. Τα πρώτα στοιχεία μάλιστα, δείχνουν ότι η σορός έπεσε φλεγόμενη από τον τρίτο όροφο του εγκαταλελειμμένου κτιρίου.

Στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας όπου και προχώρησαν στον αποκλεισμό του σημείου. Εντοπίστηκαν καμένα μάλιστα, κάποια από τα προσωπικά αντικείμενα της άτυχης γυναίκας, όπως το κινητό της, ο αναπτήρας και τα ρούχα της.

Έφυγε από το σπίτι χωρίς ταυτότητα και χρήματα

Όπως είχε αναφέρει ο πρόεδρος της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας ΟΦΚΑΘ Χρήστος Ράμμος, οι διασώστες ενημερώθηκαν από την οικογένειά της που βρίσκεται στην Πάτρα. «Σήμερα το απόγευμα ειδοποιηθήκαμε από την οικογένεια. Θα ξεκινήσουμε τις έρευνες από το τελευταίο σημείο που την είδαν. Από το χωριό των Βασιλικών. Δεν αποκλείουμε τίποτα, ούτε τη Θεσσαλονίκη, ούτε τη Χαλκιδική», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Ράμμο, η νεαρή γυναίκα που φιλοξενούνταν σε σπίτι φίλης στην περιοχή Γαλαρινός, στη Χαλκιδική, έφυγε χωρίς χρήματα και ταυτότητα, μόνο με το κινητό της όταν τα ίχνη της εξαφανίστηκαν. Δεν φέρεται να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η ανακοίνωσή του ΟΦΚΑΘ:

«Ενημερώνουμε οτι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την οικογένεια της αγνοούμενης Μαριάννας Βλαχοπάνου 30 ετών εχουμε αναλάβει την υπόθεση.

Οι έρευνες προσανατολίζονται στην ανατολική Θεσσαλονίκη καθώς έφυγε απο τα Βασιλικά με τα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα