Το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν των Καρντάσιαν: Κόκκινα δέντρα, άφθονη τεκίλα και τραγούδι

21:07 26/12/2022 - Πηγή: Enikos

Οι Καρντάσιαν και οι Τζένερ διοργάνωσαν ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν. Η οικογένεια γιόρτασε τα Χριστούγεννα με άφθονα γλυκά, τεκίλα, λαμπερές εορταστικές διακοσμήσεις, και μια ιδιωτική παράσταση από την υποψήφια για Grammy καλλιτέχνη, Sia.

Οι ακόλουθοί τους μπόρεσαν να πάρουν μια γεύση από το πάρτι, καθώς οι διάσημες αδελφές δημοσίευσαν φωτογραφίες και βίντεο από

το ρεβεγιόν στο Instagram και στο TikTok.

Πηγή: People

Η Kλόε Καρντάσιαν, η μεγαλύτερη αδελφή της Κιμ και η ετεροθαλής αδελφή τους Κάιλι Τζένερ έδειξαν στα social media, ένα μεγάλο μέρος του λαμπερού ρεβεγιόν που συμπεριλάμβανε εντυπωσιακά επιδόρπια, κόκκινα χριστουγεννιάτικα δέντρα, μια πισίνα με κόκκινες πλαστικές μπάλες για τα παιδιά με μπαλόνια που κρέμονται από το ταβάνι, άνετα καθίσματα, και μια παράσταση από την διάσημη τραγουδίστρια Sia.

Πηγή: Insider

Η Kιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε πολλά βίντεο TikTok με την κόρη της, Nορθ, η οποία φαινόταν κομψή με ένα μεταλλικό λαμπερό σετ με πουκάμισο και παντελόνι. Δεν ήταν όμως το ντύσιμο της μικρής που έκλεψε την παράσταση, αλλά το ταλέντο της στο τραγούδι. Η 9χρονη κόρη της Κιμ και του πρώην συζύγου της Kάνιε Γουεστ ανέβηκε στη σκηνή για να κάνει ντουέτο με τη Sia.

Η Νορθ Γουέστ, ερμήνευσε μαζί με τη Σία, το τραγούδι «Snowman», προτού η τραγουδίστρια συνεχίσει σόλο για να πει κι άλλες επιτυχίες, ανάμεσά τους το «Chandelier», ντύνοντας μελωδικά το πάρτι.

Η Kιμ Καρντάσιαν εμφανίστηκε στο λαμπερό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, φορώντας ένα ασημί αστραφτερό φόρεμα που αναδείκνυε τους ώμους της. Η 42χρονη τηλεπερσόνα και ιδρύτρια της Skims, επέστρεψε στα μακριά καστανά μαλλιά της.

@kimandnorthMerry Christmas Eve♬ original sound – laaevibess
Keywords
Τυχαία Θέματα