Θεσσαλονίκη: «Ήθελα να κατέβω και μου έλεγε μην ανησυχείς» – Τι είπε η 19χρονη για τον οδηγό μετά την παράσυρση της φοιτήτριας

15:24 28/11/2022 - Πηγή: Enikos

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν εισαγγελέας και ανακριτής στον 26χρονο οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την φοιτήτρια από τα Χανιά, στην περιοχή της Καμάρας, στη Θεσσαλονίκη. Η 19χρονη συνεπιβάτιδά του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής απολογίας του στον ανακριτή, ο 26χρονος είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι «δεν είναι ώρα, να δώσω εξηγήσεις. Θερμά συλλυπητήρια

στην οικογένεια».

Ωστόσο, σύμφωνα με το thesstoday.gr, η 19χρονη που επέβαινε στο αυτοκίνητο μαζί του, φέρεται να είπε στην απολογία της ότι η ίδια έλεγε στον 26χρονο να σταματήσει το όχημα για να κατέβει, και αυτός της χάιδευε το χέρι, προσπαθώντας να την καθησυχάσει, και της έλεγε να μην ανησυχεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος αλβανικής καταγωγής, στην αρχική του κατάθεση στην αστυνομία υποστήριξε πώς δεν έτρεχε, ισχυριζόμενος ότι έφυγε μετά το τροχαίο γιατί δεν είχε νόμιμα έγραφα παραμονής στη χώρα. Πρόσθεσε πως αν η 21χρονη δεν «είχε επιχειρήσει να περάσει την οδό Εγνατία σε σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση τίποτα δεν είχε συμβεί».

Η οικογένεια θα δωρίσει τα όργανα της Εμμανουέλας

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια της ατυχής φοιτήτριας από τα Χανιά, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του παιδιού της, καθώς όπως είπε η μητέρα της, «η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα και φεύγοντας ήθελε να κάνει το δικό της θαύμα, να χαρίσει ζωή».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Ήθελα, 19χρονη,thessaloniki, ithela, 19chroni