Συνελήφθη 41χρονος που έδινε θεωρητικές εξετάσεις για άδεια οδήγησης – Ο δάσκαλος θα του… ψιθύριζε στο αυτί τις απαντήσεις

13:25 22/11/2022 - Πηγή: Enikos

Προσπάθησε να περάσει τις θεωρητικές εξετάσεις για την απόκτηση άδειας οδήγησης με τη… βοήθεια του δασκάλου του, ωστόσο, έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Ο λόγος για έναν 41χρονο αλλοδαπό ο οποίος συνελήφθη το πρωί της 18ης Νοεμβρίου στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Όπως προέκυψε, το πρωί λίγη ώρα νωρίτερα, ο 41χρονος

είχε εντοπιστεί από εξεταστή να φέρει πάνω του ειδικό τεχνικό εξοπλισμό, προκειμένου να πάρει βοήθεια στις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης. Κλήθηκαν οι αστυνομικοί στο εξεταστικό κέντρο και οδήγησαν τον 41χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, όπου και συνελήφθη.

Σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:
– ακουστικό, τύπου ψείρα, που είχε στο αυτί του
ηλεκτρονική συσκευή με ενσωματωμένη κάρτα SIM κινητό τηλέφωνο, που είχε τυλιγμένο στο πόδι του
– ρολόι χειρός, με ενσωματωμένη κάμερα

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν ως συνεργό τον δάσκαλο της Σχολής Οδήγησης στην οποία είχε απευθυνθεί ο 41χρονος. Κατά το παρελθόν έχουν σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος του συνεργού του, για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεργού του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνελήφθη 41χρονος,synelifthi 41chronos