Λευκωσία: Μαχαιρώματα τη νύχτα σε κέντρο διασκέδασης – Δύο τραυματίες

19:22 29/1/2023 - Πηγή: Enikos

Αιματηρή κατάληξη είχε καβγάς σε νυχτερινό κέντρο στην Λευκωσία, όπου δύο άτομα διαπληκτίστηκαν και ο ένας έβγαλε μαχαίρι, με το οποίο χτύπησε τον άλλον, αλλά και ακόμα έναν άνδρα, που προσπάθησε να τους χωρίσει.

Η συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα και οι δύο τραυματίες  νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά,  τα ξημερώματα, γύρω στις 3.15 π.μ. η Αστυνομία έλαβε  ειδοποίηση για συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν εκεί, βρήκαν δύο άντρες ηλικίας 38 και 24 ετών, με τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με το sigmalive,
οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παρέμειναν για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας τους περιγράφεται ως σταθερή.

Από την έρευνα που έκανε η  Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος, ο οποίος ήταν θαμώνας του νυκτερινού κέντρου, είχε διαπληκτιστεί με άγνωστο πρόσωπο, το οποίο φέρεται να τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Ο 38χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως φρουρός ασφαλείας στο συγκεκριμένο κέντρο, πλησίασε τους δύο άνδρες για να επιληφθεί της κατάστασης, ωστόσο ο άγνωστος φέρεται να του κάρφωσε το μαχαίρι στο στήθος και ακολούθως να τράπηκε σε φυγή. Η Ασφάλεια Λευκωσίας έχει αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα