Ίλιον: Ανατροπή με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού όπου έζησε τον εφιάλτη ο 15χρονος – «Δεν έχω καμία σχέση με τους κατηγορουμένους»

16:22 3/1/2023 - Πηγή: Enikos

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον. Ο πατέρας ενός εκ των παιδιών που έχει προφυλακιστεί δηλώνει ότι ο γιος του έχει μετανιώσει, ενώ αίτηση αποφυλάκισης καταθέτει ένας άλλος εκ των κατηγορουμένων.

Την ίδια στιγμή η ιδιοκτήτρια του σπιτιού όπου έζησε τον εφιάλτη ο 15χρονος, υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση, συγγενική ή άλλου είδους, με κάποιον από τους κατηγορούμενους και δεν γνωρίζει πώς τα παιδιά απέκτησαν πρόσβαση στο κλειδωμένο

και ακατοίκητο οίκημα.

«Το παιδί δεν το έχω δει ακόμα, από τότε που ήταν στη ΓΑΔΑ. Θα προσπαθήσω να το δω την Παρασκευή», λέει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πατέρας ενός εκ των παιδιών που έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου.

Αναφερόμενος στην ψυχολογική κατάσταση του γιου του, λέει πως «μας παίρνει και κλαίει, έχει μετανιώσει», ενώ προσθέτει πως «όλοι είμαστε σε σοκ. Σαν γονείς εμείς έχουμε πάθει σοκ με αυτό που έχει γίνει».

Ίλιον: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε ένας κατηγορούμενος

«Σήμερα καταθέσαμε προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης του εντολέως μου γιατί τον έναν από τους δύο τον ανέλαβα μετά την προφυλάκιση. Σηματοδοτούμε και την θέση του ποινικά, σε σχέση με αυτές τις βαριές κατηγορίες που υπάρχουν εναντίον του», δήλωσε στην ίδια εκπομπή ο δικηγόρος Μάρκος Τσιώκας.

Ο ίδιος δικηγόρος υπερασπίζεται και ένα από τα τέσσερα κατηγορούμενα κορίτσια. «Η ανακρίτρια έκρινε ότι η εντολέας μου εμπλέκεται σε όλο το εύρος και το φάσμα του ποινικού κατηγορητηρίου. Θα προσπαθήσουμε να το αποδομήσουμε γιατί δεν υφίσταται σε αυτό το μέγεθος η συμμετοχή και εμπλοκή της», δήλωσε ο δικηγόρος.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στο Ίλιον: Δεν έχω σχέση με τα παιδιά που εμπλέκονται στην υπόθεση

Στο μεταξύ, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στο Ίλιον, ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία είδους σχέση με τους ανήλικους κατηγορούμενους, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που είχαν μεταδοθεί ότι το εν λόγω οίκημα ανήκει στην γιαγιά ενός εκ των κατηγορουμένων. Όπως λέει, έμαθε από τον Δήμο ότι το σπίτι της εμπλέκεται στη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ τονίζει πως το οίκημα είναι κλειδωμένο, σφραγισμένο και ακατοίκητο καθώς η ίδια ζει εκτός Αθηνών.

«Είμαι ιδιοκτήτρια του σπιτιού στο Ίλιον. Δεν έχω καμία σχέση με κανένα από τα παιδιά που εμπλέκονται στην υπόθεση. Είναι λάθος αυτό που ακούγεται ότι το σπίτι ανήκει στη γιαγιά ενός από τα παιδιά που κατηγορούνται. Δεν έχω καμία σχέση, ούτε καμία επαφή, ούτε καμία συγγενική σχέση με κανένα από τα παιδιά που κατηγορούνται. Εγώ δεν ήξερα καν ότι το σπίτι αυτό που εμπλέκεται στην υπόθεση είναι το δικό μου», λέει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Το έμαθα από το Δήμο, όταν από τον Δήμο επικοινώνησαν μαζί μου και μου το είπαν, προκειμένου να συνεννοηθούμε για να καθαριστεί ο χώρος. Εγώ το είχα ακούσει στις ειδήσεις και δεν κατάλαβα ότι πρόκειται για το δικό μου σπίτι. Να ξέρετε ότι ο χώρος ήταν κλειδωμένος. Ήταν σφραγισμένος ο χώρος», τονίζει.

Δηλώνει, επίσης, παντελή άγνοια, για το πότε τα συγκεκριμένα παιδιά άρχισαν να έχουν πρόσβαση στο σπίτι. «Δεν ξέρω από πότε μπαίνουν αυτά τα παιδιά μέσα στο σπίτι. Ειλικρινά δεν ξέρω, δεν με ενημέρωσε και κανένας από τη γειτονιά ότι έμπαιναν παιδιά μέσα στο δικό μου σπίτι. Δεν ξέρω από πού βρήκαν κλειδιά αυτά τα παιδιά ή αν έχουν σπάσει την κλειδαριά. Σας επαναλαμβάνω δεν έχω καμία σχέση με κανέναν από αυτούς. Το σπίτι ήταν κλειδωμένο, σφραγισμένο, δεν επιτρεπόταν να μπει κάποιος μέσα, ούτε μπορούσε να μπει κάποιος μέσα. Εγώ ζω σε άλλη πόλη, εκτός Αθηνών και το σπίτι είναι ακατοίκητο», τόνισε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Αίτημα αποφυλάκισης για τον έναν εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση βιασμού στο Ίλιον

Keywords
Τυχαία Θέματα