Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι ποζάρουν με τον γιο τους – ΦΩΤΟ

17:33 25/12/2022 - Πηγή: Enikos

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, καθώς περνούν τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως γονείς.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ανήμερα των Χριστουγέννων, η ραδιοφωνική παραγωγός και ο τραγουδιστής δημοσίευσαν στα social media μια πολύ τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία. Ποζάρουν αγκαλιά με τον τριών μηνών γιο τους, που θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος. Παράλληλα η Λάουρα Νάργες

ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Χρήστο Σαντικάι που σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή.

«Η οικογένεια Σαντικάι-Νάργες σας εύχεται καλά Χριστούγεννα με πολλή αγάπη! Χρόνια πολλά στον μπαμπάκα μας. ΥΓ: Η Σίσι πλένεται και ούτε που τη νοιάζει…» έγραψε το ζευγάρι στην κοινή του ανάρτηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

Η Λάουρα Νάργες πριν από λίγες ημέρες είχε δεχθεί ένα πολύ ωραίο χριστουγεννιάτικό δώρο, το έβγαλε φωτογραφία και το ανέβασε στο Instagram.

«Τι ωραίο δώρο Χριστουγέννων έλαβα από την υπερταλαντούχα Άντζελα Υφαντίδου! Για εμένα αυτό το γλυκύτατο πλάσμα δεν είναι απλώς μία ζωγράφος, αλλά μία σοβαρή καλλιτέχνιδα άξια θαυμασμού! Εδώ πήρε την αγαπημένη μου φωτογραφία (μας έβγαλε με τον Χρήστο η καλή μου φίλη Ρούλα Μονιάκη για το περιοδικού ΟΚ, αν θυμάμαι σωστά είμαι 6 μηνών έγκυος στον Αλέξανδρο) και την μετέτρεψε σε αυτό το έργο τέχνης που βλέπετε, πάντα με τον δικό της τον μοναδικό τρόπο και τη δική της προσωπική πινελιά, υπογραμμίζοντας το συναίσθημα που έβγαλε αρχικά η Ρούλα μου», έγραψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

Keywords
Τυχαία Θέματα