Η Γκισλέιν Μάξγουελ μιλά από τη φυλακή: «Ψεύτικη η φωτογραφία του Άντριου με την ανήλικη»

19:44 22/1/2023 - Πηγή: Enikos

Η Γκισλέιν Μάξγουελ ισχυρίστηκε σε συνέντευξη της μέσα από την φυλακή ότι δεν θυμάται «τίποτα» από τη συνάντηση του πρίγκιπα Άντριου και της ανήλικης Βιρτζίνια Τζιούφρε και υποστήριξε ότι η περιβόητη κοινή τους φωτογραφία είναι ψεύτικη.

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη από τη φυλακή έδωσε η Γκισλέιν Μάξγουελ, μετά την καταδίκη της σε φυλάκιση 20 ετών για σωματεμπορία ανηλίκων. Η φίλη του αυτόχειρα Τζέφρι Έπσταϊν, επιμένει ότι δεν θυμάται ποτέ συνάντηση του πρίγκιπα Άντριου και της Βιρτζίνια Τζιούφρε, ενώ εκτίμησε ότι η φωτογραφία που κυκλοφορεί είναι ψεύτικη.

Η επίμαχη φωτογραφία φέρεται ότι έχει ληφθεί τον Μάρτιο του 2001 στο διαμέρισμα της Μάξγουελ. Η Τζιούφρε κατήγγειλε ότι εξαναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα, όταν ήταν 17 ετών, από τον παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν.

Η συνέντευξη θα προβληθεί αύριο στην εκπομπή του Τζέρεμι Κάιλ TalkTV. «Δεν θυμάμαι καθόλου να έχουν συναντηθεί. Και δεν νομίζω ότι η φωτογραφία είναι αληθινή. Είναι ψεύτικη. Δεν πιστεύω ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι είναι αληθινή, στην πραγματικότητα είμαι σίγουρη ότι δεν είναι. Δεν υπάρχει αυθεντική φωτογραφία, δεν υπάρχει καμία φωτογραφία», είπε.

“I don’t believe it’s real for a second.”

EXCLUSIVE: Ghislaine Maxwell claims the photo of Virginia Giuffre and Prince Andrew is fake.

Don’t miss Ghislaine Behind Bars with Jeremy Kyle. Monday at 7pm on TalkTV.@JKyleOfficial | @TalkTV | #GhislaineTalkTV pic.twitter.com/UJ2OyyBklp

— Jeremy Kyle Live (@JeremyKyleLive) January 22, 2023

«Είναι ψεύτικη. Δεν πιστεύω ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι είναι αληθινή, στην πραγματικότητα είμαι σίγουρη ότι δεν είναι. Δεν υπήρξε ποτέ πρωτότυπο, δεν υπάρχει φωτογραφία» δήλωσε η Μάξγουελ ΕΠΣΤΑΙΝστη Mail on Sunday.

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κανένα πρωτότυπο αυτής της φωτογραφίας, (μόνο) αντίγραφα αντιγράφων και μέρη της, σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς, μοιάζουν σαν να έχουν υποστεί φώτοσοπ. Δεν τη θυμάμαι στο σπίτι μου».

Ανακοινώνοντας την εκπομπή με τίτλο «η Γκισλέιν πίσω από τα σίδερα», ο Κάιλ είπε στους τηλεθεατές: «Η Μάξγουελ ξεσκεπάζει τον Επστάιν, τον πρίγκιπα Άντριου και ακόμη και την αείμνηστη βασίλισσά μας. Αυτή είναι η Μάξγουελ πίσω από τα κάγκελα και με τα δικά της λόγια».

Keywords
Τυχαία Θέματα