GNTM: Το… σεληνιακό τοπίο του challenge, το «δυνατό» advantage και τα μειονεκτήματα

00:38 29/11/2022 - Πηγή: Enikos

Φωτογράφιση εμπνευσμένη από τον φουτουρισμό και όχι μόνο για τα επίδοξα μοντέλα του GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας, 28 Νοεμβρίου.

Με την άφιξή τους στο location της φωτογράφισης, οι διαγωνιζόμενες αντιλήφθηκαν πως τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ, καθώς έπρεπε, κρατώντας δύο φωτοσωλήνες, να φωτιστούν μόνες τους και να φωτογραφηθούν από τον Πέτρο Τουφεξή, σε ένα σεληνιακό τοπίο, με φουτουριστικά στοιχεία, για την καμπάνια των κοσμημάτων Georg Jensen, με το styling να αποτελείται από δημιουργίες της σχεδιάστριας μόδας Nika, με το γενικό ύφος να παραπέμπει στις μούσες του σχεδιαστή Thierry Mugler.

Η Μύρια, η οποία είχε την καλύτερη φωτογραφία στην δοκιμασία της προηγούμενης Τρίτης στον διαγωνισμό μοντέλων, είχε στα χέρια της το advantage, το οποίο της ανακοίνωσε ο Γιώργος Καράβας.

«Θέλω να σου πω ότι το σημερινό advantage είναι τρομερά δυνατό όπλο και είναι το εξής» είπε αρχικά στην διαγωνιζόμενη ο κριτής και συνέχισε: «Στα μισά της φωτογράφισης, έχεις το δικαίωμα να σταματήσεις, να έρθεις να δεις τις εικόνες σου και αφού έχεις μία πλήρη εικόνα του τι κάνεις, θα μπορείς να κάνεις τις διορθώσεις. Σε όλο τον χρόνο της φωτογράφισής σου θα μπορείς να μας ζητάς στο 100% οποιαδήποτε βοήθεια θέλεις!».

«Με λίγα λόγια, θα είμαστε στις υπηρεσίες σου σήμερα» συμπλήρωσε ο Τάσος Σοφρωνίου.

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Καράβας ανακοίνωσε στις διαγωνιζόμενες τα…bad news. Τρία κορίτσια, θα είχαν disadvantages στο αποψινό σετ και θα έπρεπε να δουν τις φωτογραφίες τους και να επιλέξουν μόνες τους τις λήψεις τους.

Η Μύρια διάλεξε τις τρεις κοπέλες στις οποίες θα δώσει τα μειονεκτήματα. Ο λόγος για την Κότυ, την Μάρα και την Μικαέλα.

Keywords