Γιώργος Κελαϊδίτης: «Καταλύματα και ξενώνες στη διάθεση των πολιτών», λέει Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας

00:58 30/11/2022 - Πηγή: Enikos

Έντονη είναι η ανησυχία τις τελευταίες ώρες τόσο στους κατοίκους της Εύβοιας όσο και σε εκείνους της Αττικής μετά τους συνεχείς σεισμούς την Τρίτη 29 Νοεμβρίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης μίλησε στην ΕΡΤ για τη σεισμική ακολουθία των τελευταίων ωρών που έχει φέρει αναστάτωση, περιγράφοντας το κλίμα που επικρατεί.

Αρχικά, τόνισε, ότι

είναι μία πολύ δύσκολη νύχτα για τους κατοίκους της περιοχής. «Η ενημέρωση των επιστημόνων ότι ίσως ο πρωινός σεισμός να ήταν ο κύριος είχε καθησυχάσει τους ανθρώπους αλλά η σεισμική δόνηση πριν από λίγο, έκανε πιο περίπλοκη και ανησυχητική την κατάσταση», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης.

Ακόμη, επιβεβαίωσε ότι «Δεν έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές» αλλά πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται και προτιμούν να διανυκτερεύσουν έξω από τα σπίτια τους.

«Ύστερα από επικοινωνία με τις δημοτικές αρχές και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, στην περίπτωση που οποιοσδήποτε αισθάνεται ότι κινδυνεύει στην κατοικία του μπορεί να μεταβεί σε κάποια από τα καταλύματα και τους ξενώνες που θα διαθέσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Έως τώρα δεν έχει γίνει κάποιο τέτοιο αίτημα», είπε κλείνοντας ο κ. Κελαϊδίτης.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Κελαϊδίτης, Όποιος, Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας,giorgos kelaiditis, opoios, antiperifereiarchis evvoias