MasterChef: Πήγε στον διαγωνισμό και μάγεψε τους κριτές – «Είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα»

23:58 24/1/2023 - Πηγή: Enikos

Μια διαφορετική audition είδαμε στο επεισόδιο του MasterChef την Τρίτη.

Ο Παύλος που ήρθε από τη Λευκάδα και δούλευε για χρόνια ως μπάρμαν, επέλεξε να μαγειρέψει Gnudi με σάλτσα από σαλάμι Λευκάδας, με το μουστάκι του να γίνεται αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους κριτές.

Ο παίκτης φορτίστηκε συναισθηματικά και δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στον σκύλο του: «Πέρα από το κομμάτι της μαγειρικής που είναι κάτι πολύ δυνατό για εμένα αυτή την στιγμή και μετά εντάξει εννοείται ότι υπάρχει η μεγάλη μου αγάπη που είναι ο Βίκτωρ. Μισό» είπε συγκινημένος ο Παύλος.

Η αναφορά

του διαγωνιζόμενου στο μαγαζί με ιταλικές γεύσεις που έχει, κέντρισε το ενδιαφέρον του Πάνου Ιωαννίδη που έσπευσε πρώτος να δοκιμάσει το πιάτο του, ωστόσο, οι υπόλοιποι δύο δεν τον άφησαν.

Με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε αν ήταν… ερωτικός μετανάστης στη Λευκάδα, ενώ δήλωσε ότι οπτικά του αρέσει πολύ το πιάτο του. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον διαγωνιζόμενο αν θα άλλαζε κάτι στο πιάτο του και δεν αντιστάθηκε κι έπιασε το μουστάκι του Παύλου.

Στον Πάνο Ιωαννίδη άρεσε πολύ η σάλτσα στο πιάτο. «Τεχνικά έχεις κάνει ένα πολύ σωστό πιάτο. Είναι πολύ ωραία ιδέα, ένας σωστός συνδυασμός. Νομίζω ότι αξίζεις να πας παρακάτω», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Για εμένα είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα», σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον Σωτήρη Κοντιζά να συμφωνεί.

Ο Παύλος πήρε τη λευκή ποδιά από τα χέρια του Πάνου Ιωαννίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef, Πήγε, – Είναι,MasterChef, pige, – einai