Τράπεζα Κύπρου και MPB θα συμμετάσχουν στο PSI

18:15 7/3/2012 - Πηγή: E-Typos
Δυο ακόμη τράπεζες, κυπριακές με ισχυρή παρουσία και στην χώρα μας, δήλωσαν σήμερα ότι πρόκειται να συμμετάσχουν στην διαδικασία ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων (PSI) που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ειδικότερα, η Marfin Popular Bank Public (ΜΠΒ) ανακοίνωσε ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην εθελοντική ανταλλαγή των Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου
που κατέχει, σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς του PSI της Ελληνικής Δημοκρατίας

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου, στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα όπως η Τράπεζα συμμετάσχει στο εθελοντικό πρόγραμμα ανταλλαγής των Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου, όπως αυτό ανακοινώθηκε από την Ελληνική Δημοκρατία στις 24 Φεβρουαρίου 2012, με προσφορά για ανταλλαγή όλων των τίτλων που κατέχει για λογαριασμό της και συναινέσει και ψηφίσει υπέρ των προτεινόμενων μετατροπών των όρων τους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες οι διοικήσεις των έξι μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών επισκέφθηκαν τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και του ανακοίνωσαν την πλήρη εθελοντική αποδοχή της προσφοράς του ελληνικού Δημοσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα