Πένθος στον Γ.Σ. Περιστερίου για το θάνατο του Κ. Χαραλαμπάκη

00:16 14/8/2013 - Πηγή: E-Typos
Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Γ.Σ. Περιστερίου από την είδηση του ξαφνικού χαμού του τέως προέδρου του συλλόγου, Κωνσταντίνου Χαραλαμπάκη. Στα Χανιά όπου βρισκόταν για διακοπές, αισθάνθηκε δυσφορία σήμερα και διακομίστηκε άμεσα σε νοσοκομείο, αλλά τον πρόδωσε η καρδιά του. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε αμέσως μετά το θάνατό του, η διοίκηση του Γ.Σ. Περιστερίου,
το κείμενο της οποίας αναφέρει: «Τον αιφνίδιο θάνατο του τέως προέδρου του Γ.Σ.Π., Κωνσταντίνου Χαραλαμπάκη, θρηνεί η οικογένεια του Περιστερίου. Βαρύ πένθος για την απώλεια ενός ανθρώπου με συνεπή παρουσία και ενεργό ρόλο στο χώρο και στα διοικητικά του συλλόγου επί σειρά ετών. Ο πρόεδρος, Ιωσήφ Ξυπνητός, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και οι συνεργάτες στον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι φίλε Κώστα».

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπάκης διατέλεσε πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γ.Σ.Π. την περασμένη σεζόν (2012-13), ενώ στο παρελθόν υπηρέτησε το σύλλογο από τη θέση του αντιπροέδρου, αλλά και μέλους του διοικητικού συμβουλίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα