Ο Γρ. Ψαριανός προς Φ. Κουβέλη: Παραιτήσου...

15:15 27/5/2014 - Πηγή: E-Typos
«Αν ήμουν στη θέση του Φώτη Κουβέλη θα είχα υποβάλει την παραίτησή μου στην Κεντρική Επιτροπή. Μπορεί να θεωρεί ότι δεν πρέπει να φύγει από το σπίτι του ο ίδιος. Κι εγώ, δεν του ζητάω να παραιτηθεί. Η ΔΗΜΑΡ είναι και δικό μου σπίτι. Μαζί την κάναμε κι άλλοι ήταν που είδαν φως και μπήκαν...» δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Βήμα» ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός.

Πρόσθεσε, ακόμη ότι ο πρόεδρος του κόμματος «έχει μια στάση σαν να είναι το κόμμα
απολύτως προσωποπαγές και πιστεύει ότι η ΔΗΜΑΡ είναι απολύτως προσωπική του υπόθεση. Ο ίδιος το είπε ότι έχει ποσοστά Τσαουσέσκου. Δεν έχω πρόβλημα εγώ με τον Φώτη Κουβέλη. Δεν έχω κανένα προσωπικό ζήτημα. Έχω, όμως, σοβαρό πολιτικό ζήτημα, διότι εδώ και ένα χρόνο κάνει πολύ κακές πολιτικές επιλογές και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα».

Σημείωσε δε ότι «δεν είμαι δελφίνος και δεν ενδιαφέρομαι για την ηγεσία του κόμματος, δεν συμμετέχω στις εσωτερικές διαπραγματεύσεις. Σε καμία. Δεν είμαι εξουσιολάγνος. Δεν ενδιαφέρθηκα για κανένα υπουργείο όταν συζητήθηκε το όνομά μου… Εσωτερικές κομματικές διαπραγματεύσεις είναι και αναδιάταξη συμμαχιών. Δεν είναι βέβαιο ότι θα συμμετάσχω (στη συνεδρίαση της ΚΕ την Παρασκευή) και γενικώς στις διαδικασίες στα όργανα. Διότι ο Φώτης Κουβέλης, όταν τον ρώτησαν αν σκοπεύει να παραιτηθεί, είπε ότι θα αποφασίσουν τα όργανα. Τα όργανα αποφασίζουν αν θα παραιτηθεί άλλος; Ποια όργανα; Τα πνευστά, τα χάλκινα, τα έγχορδα; Εγώ θα έθετα την παραίτησή μου στις υπηρεσίες του κόμματος» είπε ο κ. Ψαριανός.
Keywords
Τυχαία Θέματα