Ν. Λαζαρίδης (Ατρόμητος): Ο ΠΑΟΚ ήταν ο χειρότερος των πλέι οφ

21:19 4/6/2013 - Πηγή: E-Typos
"Σκασμένος" είναι ο Νίκος Λαζαρίδης με τον τρόπο που χάθηκε η πρώτη θέση στα πλέι οφ. Ο έμπειρος αμυντικός εξέφρασε την άποψη ότι ο Ατρόμητος άξιζε να πάρει μια ευκαιρία στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως κερδισμένος ήταν ο ΠΑΟΚ, "ο χειρότερος των πλέι οφ", όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

«Είναι γλυκόπικρη η γεύση που μας αφήνει το τέλος του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως ο Ατρόμητος δικαιούταν να πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήμασταν καλύτεροι στα πλέι οφ και θα μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Σίγουρα, είμαστε ευχαριστημένοι
από την παρουσία μας και τη δεύτερη θέση, αλλά από την άλλη είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρωτιά. Και οι 4 ομάδες ως την τελευταία αγωνιστική διεκδικούσαν στόχους και εκτός από τον ΠΑΣ, οι άλλες τρεις διεκδικούσαν την πρώτη θέση. Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ ήταν ο χειρότερος των πλέι οφ».

Αναφερόμενος στην παλιά του ομάδα, τον Αρη, ο Λαζαρίδης είπε: «Πέρασα πολύ ωραία τα χρόνια που ήμουν στον Άρη. Και είναι πολύ στενάχωρο ομάδες σαν τον Άρη και την ΑΕΚ να παλεύουν για την σωτηρία τους. Η ΑΕΚ τελικώς δεν τα κατάφερε και έπεσε στη Γ’ Εθνική. Ο Άρης, ευτυχώς, έσωσε την παρτίδα. Κάποια στιγμή, μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα, πίστευα πως δεν θα κατορθώσει να παραμείνει στην κατηγορία. Οι νεαροί απέδειξαν πως μπορούν να κρατήσουν το βάρος της φανέλας του Άρη, παρ’ ότι είναι πολύ βαριά και ήταν δύσκολο. Αγαπώ τον κόσμο του Άρη και με αγάπησε κι αυτός. Έχω συμβόλαιο ένα χρόνο ακόμη στον Ατρόμητο και θα παραμείνω. Για το μέλλον, ποτέ μη λες ποτέ, δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι. Έζησα τις πιο σπουδαίες εμπειρίες της καριέρας μου στον Άρη και δεν τις ξεχνάω. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε!»
Keywords
Τυχαία Θέματα