Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 57άχρονου επιχειρηματία στο Σχίνο Κορινθίας

16:02 17/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Εξιχνιάστηκε, από την Ασφάλεια Κορίνθου, η ανθρωποκτονία του 57άχρονου επιχειρηματία από τον Πειραιά, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος προχθές, σε δασική περιοχή στο Σχίνο Κορινθίας, όπου επίσης δραστηριοποιείτο επιχειρηματικά. Η εξαφάνιση του επιχειρηματία είχε δηλωθεί την περασμένη Τρίτη, 10 Ιουνίου, στην Ασφάλεια Δραπετσώνας.

Όπως ανακοινώθηκε, δράστης είναι ο 32άχρονος συνέταιρος
του 57άχρονου, ο οποίος εντοπίστηκε στο Σχίνο Κορινθίας, προσήχθη τα ξημερώματα και συνελήφθη αφού ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες την ανθρωποκτονία, ισχυριζόμενος ότι προέβη στο έγκλημα για οικονομικές και επαγγελματικές διαφορές που είχε με το θύμα.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιουνίου, ο 32άχρονος παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε με πιστόλι τον 57άχρονο στο πίσω μέρος του κεφαλιού, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Στη συνέχεια, μετέφερε με το αυτοκίνητό του το πτώμα στο σημείο που βρέθηκε.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης, το οποίο είχε κρύψει σε δασική περιοχή, στο Σχίνο. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο και 120 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, τα οποία ο 32άχρονος κατείχε παράνομα.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, θα οδηγηθεί αργότερα στον εισαγγελέα.
Keywords
Αναζητήσεις
χηχχ , χηχχ
Τυχαία Θέματα