Επίθεση σον πάγκο του ΟΣΦΠ κατήγγειλε ο Μπαρτζώκας

21:54 30/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Η γιορτή που είχαν ετοιμάσει τα Τρίκαλα για να υποδεχθούν τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της Α1 μπάσκετ, αμαυρώθηκε από τη συμπεριφορά μίας μερίδας οπαδών της γηπεδούχου ομάδας. Οπως κατήγγειλε μετά το ματς ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, υπήρξε ρίψη αντικειμένων προς τον πάγκο, που μάλιστα είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό του φυσιοθεραπευτή της ομάδας, αλλά και ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον παικτών, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ο Ολυμπιακός πάντα χαίρεται να παίζει στην επαρχία, σήμερα, όμως, όπως είχε πει και ο Κώστας Φλεβαράκης ήταν μια γιορτή, αλλά στις γιορτές εγώ δεν έχω δει να φτύνουν παίκτες και προπονητές στο τέλος του ματς, να πετάνε αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας, αλλά και να υπάρχουν ρατσιστικές συμπεριφορές εναντίον παικτών», ανέφερε ο Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου.

Λίγη ώρα αργότερα, η ΚΑΕ Τρίκαλα εξέδωσε ανακοίνωση, καταδικάζοντας την απαράδεκτη -όπως τη χαρακτηρίζει- συμπεριφορά κάποιων φιλάθλων.

«H KAE Τρίκαλα καταδικάζει απερίφραστα τους λίγους κακούς φιλάθλους, που με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους προσπάθησαν να αμαυρώσουν την εικόνα της γιορτής που παρατηρείται σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας. Το χειροκρότημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων στην ομάδα του Ολυμπιακού και οι δεκάδες φίλαθλοι που περίμεναν στο τέλος έξω από το γήπεδο για να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους πρωταθλητές Ευρώπης, δείχνει πως ο κόσμος των Τρικάλων και αγαπά το μπάσκετ και σέβεται τις αξίες. Ζητούμε συγγνώμη από τον κ. Μπαρτζώκα, τους συνεργάτες του και τους παίκτες του Ολυμπιακού, που ταλαιπωρήθηκαν από τους λίγους αυτούς "φιλάθλους" τους οποίους και θα φροντίσουμε να απομονώσουμε από την οικογένειά μας», αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Το μπάσκετ στα Τρίκαλα είναι γιορτή, το κατακτήσαμε αυτό όλοι μαζί με μεγάλο αγώνα και προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και σε αυτή τη γιορτή είναι ανεπιθύμητοι όσοι δεν σέβονται τον αντίπαλο και δεν αντιλαμβάνονται ότι αθλητισμός και πολιτισμός είναι έννοιες ταυτόσημες».
Keywords