Ατρόμητος: Επιθεωρήθηκε το γήπεδο Περιστερίου από την UEFA

18:20 24/4/2012 - Πηγή: E-Typos
Όπως ήταν αναμενόμενο το γήπεδο του Ατρομήτου επιθεωρήθηκε σήμερα από τον Επιθεωρητής Γηπέδων και Υπεύθυνο Ασφαλείας της UEFA Φερνάντ Μες, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί στο γήπεδο Περιστερίου εν όψει της συμμετοχής της Περιστεριώτικης ομάδας στις διεθνείς διοργανώσεις.
Ο αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ξεναγήθηκε σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους από την αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλο της ΠΑΕ Ατρόμητος Κάτια Κοξένογλου και τον Διευθυντή Σταδίου
Παναγιώτη Μιχαλέτο.
Ο Φερνάντ Μες έκανε τις επισημάνσεις του αλλά εξέφρασε σε γενικές γραμμές την ικανοποίηση του για την κατάσταση του γηπέδου. Από την πλευρά της η ΠΑΕ Ατρόμητος έχει δρομολογήσει κάποιες αλλαγές, όπως την διαδικασία τοποθέτησης μάτριξ αλλά και τη βελτίωση των πυλώνων φωτισμού για να αποκτήσουν περισσότερη ισχύ. Επιπλέον έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του συστήματος πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης.
Εξάλλου από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ανακοινώνεται ότι μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου τα σημεία πώλησης εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας είναι τα εξής: Α)Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων (γήπεδο Περιστερίου, είσοδος από οδό Κρέσνας) από τις 10.00 μέχρι τις 20.30. Β) Δημαρχειακό Μέγαρο Περιστερίου (ισόγειο) από τις 09.00 μέχρι τις 17.00. Οι τιμές των εισιτηρίων του τελικού είναι οι εξής: Θύρα 19: 10 ευρώ, Θύρα 20: 15 ευρώ, Θύρα 21: 15 ευρώ, Θύρα 22: 25 ευρώ, Θύρα 23: 30 ευρώ, Θύρα 24: 25 ευρώ. Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας.
Keywords
Τυχαία Θέματα