Αργ. Πεδουλάκης: Να σφυρηλατηθούμε από τα προβλήματα

Με τους Στεφάν Λάσμε και Ρόκο Ούκιτς να βρίσκονται στην αποστολή, αν και η συμμετοχή τους στο αυριανό ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα να είναι αμφίβολη, αναχώρησε το πρωί για τη Βιτόρια ο Παναθηναϊκός. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την κατάσταση των δύο παικτών, εξηγώντας ότι «... ο Λάσμε έχει έναν τραυματισμό που ίσως να είναι σοβαρότερος απ' ό,τι φάνηκε αρχικά, ενώ ο Ούκιτς επίσης,
ουσιαστικά είναι έξω. Έρχεται χωρίς προπόνηση και αυτό είναι πρόβλημα για την ομάδα. Δεν μπορεί να βγάλει προπόνηση. Αν τον δείτε μετά από αγώνα, δεν μπορεί να περπατήσει. Πηγαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει ρυθμό. Ο Λάσμε δοκίμασε να μπει την Τρίτη, αλλά πόνεσε και οι εκτιμήσεις λένε πως κανονικά θα πρέπει να μείνει έξω για 15 ημέρες, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος. Αυτό μας δημιουργεί πρόβλημα. Αγωνιούμε για το πώς θα είμαστε εμείς, αλλά παρ΄όλα τα προβλήματα είμαστε υποχρεωμένοι να σφυρηλατηθούμε, ώστε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι της αυριανής (21:30) αναμέτρησης, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, ο τεχνικός των "πρασίνων" επισήμανε: «Επιδιώκουμε πάντοτε τη νίκη. Η διαφορά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, είναι ότι η Λαμποράλ Κούτσα έχει ενισχυθεί, έχει βρει ρυθμό και παίρνει αποτελέσματα. Είναι μία ομάδα που, ειδικά στην έδρα της, παίζει γρήγορα και βρίσκει ελεύθερα σουτ μέσα από την ταχύτητα του παιχνιδιού της. Το ροτέισον των παικτών, ειδικά στη θέση του πόιντ γκαρντ, θα πρέπει να γίνει με προσοχή, ώστε να μπούμε στο τέταρτο δεκάλεπτο και όσο γίνεται να είναι ξεκούραστα κάποια παιδιά, όπως ο Δημήτρης (σ.σ. Διαμαντίδης) που έχει τραβήξει το βάρος μέχρι τις 27 Νοεμβρίου».
Keywords
Τυχαία Θέματα