Ζητούνται άμεσα 2 Αναισθησιολόγοι για το Νοσοκομείο στη Πρίστινα

Εργασία

Απαραίτητα ΠροσόνταΠτυχίο ιατρικής αναγνωρισμένο απ’ την Ευρωπαϊκή Ένωση Τουλάχιστον 10 χρόνια σχετικής προϋπηρεσίαςΆριστη γνώση Αγγλικών

Ο πελάτης μας έχει αναλάβει αποκλειστικά για την ευρωπαϊκή ένωση την λειτουργία νοσοκομείων και διακομιδής με εναέρια μέσα (ελικόπτερα) του πολιτικού προσωπικού της ειρηνευτικής δύναμης EULEX στο Κόσσοβο, Γεωργία και Ουγκάντα και προσφέρει για την παραπάνω θέση:

Τρίμηνη σύμβαση εργασίαςΈξοδα μεταφοράςΔιαμονή και σίτισηΑσφάλεια ζωής και υγείαςΥψηλούς μισθούςΟι ενδιαφερόμενοι μπορούν μετά το
πέρας των τριών μηνών να εργαστούν με 3μήνη σύμβαση σε άλλο κράτος (Γεωργία, Ουγκάντα) και να επιστρέψουν πάλι στην Πρίστινα ή να επιστρέψουν στην εργασία τους στο τόπο προέλευσης τους.

Από το μισθό παρακρατάτε φόρος μόνο 10%.

Εμείς προσφέρουμε

Είμαστε κοντά σας πριν, στην όλη διαδικασία αξιολόγησης, πρόσληψης αλλά προπαντός και μετά την πρόσληψή σας. Οι υπηρεσίες μας είναι για εσάς χωρίς χρέωση.

Αποστολή βιογραφικών με κωδικό της θέσης MED008-13

στο e-mail: [email protected]

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.axia-personal.com

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

210 7780266-7, Fax: 210 7780268

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Επίσημα site για εύρεση εργασίας όπως:

Keywords
Τυχαία Θέματα