«Τρέχουν» οι προθεσμίες για έξι νοσοκόμες και φροντιστές

Εργασία

ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΔΡΑΜΑΣ«Τρέχουν» οι προθεσμίες για έξι νοσοκόμες και φροντιστέςΣτην πρόσληψη έξι εποχικών υπαλλήλων προχωρά το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δράμας, το οποίο θα δέχεται αιτήσεις από τους υποψηφίους έως την ερχόμενη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου.

Τις θέσεις θα καταλάβουν υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα επιλεγούν από τις ακόλουθες τρεις ειδικότητες:

-ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων, τρεις θέσεις,

-ΔΕ Κοινωνικών Φροντιστών ή Επιμελητών Πρόνοιας, δύο θέσεις, και

-ΔΕ Οδηγού, μία θέση.

Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας

δώδεκα μηνών, ενώ για την πρόσληψή τους λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος ανεργίας σε ποσοστό 40% και η εμπειρία σε ποσοστό 60%. Η προτεραιότητα μεταξύ των ανέργων καθορίζεται από τη σειρά εγγραφής τους στα μητρώα επιδοτούμενων ανέργων του ΟΑΕΔ.

Αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δράμας, Διογένους 1, Τ.Κ. 661 00, Δράμα. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 25213 50819 και 25213 50820.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα