Τοποθέτηση εκπαιδευτικών σε κενές οργανικές θέσεις στην ανατ. Θεσσαλονίκης

Ανακοινώσεις

ΘΕΜΑ: «Τοποθέτηση εκπαιδευτικών σε κενές οργανικές θέσεις»

Από το ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες :

1) μετατέθηκαν στην Α΄ Θεσσαλονίκης

2) υπέβαλαν αίτηση για βελτίωση θέσης

3) βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ (εκπαιδευτικοί που δεν κατέστη δυνατόν

να τοποθετηθούν σε οργανική θέση κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά, εκπαιδευτικοί των οποίων λήγει η απόσπαση σε αναγνωρισμένα σχολεία του εξωτερικού)

4) χαρακτηρίσθηκαν ως υπεράριθμοι και δεν συμμετείχαν στη διαδικασία άρσης της υπεραριθμίας (δεν υπέβαλαν δήλωση τοποθέτησης) ούτε είχαν υποβάλει αίτηση για βελτίωση θέσης τον Ιανουάριο του 2013- εφόσον το επιθυμούν-

5) χαρακτηρίστηκαν ως υπεράριθμοι και συμμετείχαν στη διαδικασία άρσης της υπεραριθμίας - ανεξαρτήτως αν κατέστη δυνατόν να ικανοποιηθεί η δήλωση τοποθέτησής τους ως Υπεραρίθμων-εφόσον υπέβαλαν αίτηση για βελτίωση θέσης τον Ιανουάριο του 2013-

καλούνται να υποβάλλουν δήλωση τοποθέτησης σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες από 09-07-2013 μέχρι 12-07-2013 και ώρα 8.00 μέχρι 14.30 στη Γραμματεία του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Σαπφούς 44, 4ος όροφος).

Εφιστούμε την προσοχή των εκπαιδευτικών που μετατέθηκαν στο ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης τη φετινή σχολική χρονιά να υποβάλλουν μαζί με τη δήλωση προτίμησης τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Για Εντοπιότητα:

Πρόσφατη βεβαίωση του Δήμου, από την οποία να προκύπτει η τουλάχιστον από διετίας εγγραφή στα δημοτολόγια μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης μετάθεσης ή μέχρι 31 Ιανουαρίου 2013.

2. Για Συνυπηρέτηση:

α) Προκειμένου περί υπαλλήλων του δημοσίου ή υπαλλήλων ΝΠΔΔ ή ΟΤΑ βεβαίωση της υπηρεσίας από την οποία να προκύπτει ότι ο/η σύζυγος υπηρετεί οργανικά στο συγκεκριμένο Δήμο.

β) Προκειμένου περί εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα ή ελεύθερων επαγγελματιών, βεβαίωση του ασφαλιστικού τους φορέα (ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΟΓΑ κ.λ.π.) από την οποία να προκύπτει ότι ο/η σύζυγος εργάζεται στον τόπο όπου ζητείται η τοποθέτηση τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης μετάθεσης και είναι ασφαλισμένος στον οικείο ασφαλιστικό φορέα.

3. Για τις Ειδικές κατηγορίες:

Βεβαίωση του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ)

Διευκρινίζουμε ότι όσες βεβαιώσεις της Β/θμιας Υγειονομικής Επιτροπής ισχύουν ακόμη θα γίνονται δεκτές.

Επίσης προκειμένου να συμπληρωθεί η δήλωση τοποθέτησης η οποία είναι αυστηρά προσωπική θα πρέπει να προσκομίσουν εκτός από αντίγραφο του ΦΕΚ Διορισμού τους σχετικά αποδεικτικά έγγραφα για το ΑΦΜ τους και τον Αριθμό Μητρώου τους.

Σημειώνεται ότι δεν θα γίνουν δεκτές δηλώσεις για τοποθέτηση στους κλάδους που δεν υπάρχουν κενά .

Παρακαλούμε να ενημερωθούν ενυπόγραφα οι εκπαιδευτικοί.

Η Δ/ντρια της Δ.Ε.

Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Δρ. Άλκηστις Ζερβοπούλου

Φυσικός Ρ/Η

Tags: τοποθετήσειςκενές θέσειςοργανικές θέσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα