Τον Τσίπρα επισκέφθηκε ο Πολάκης στο Νοσοκομείο: "Ευχαριστώ από καρδιάς"

Στο νοσοκομείο για επέμβαση αφαίρεσης κήλης μπήκε εκτάκτως ο πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας νοσηλεύεται στο Ευγενίδειο και οι τελευταίες πληφορορίες αναφέρουν πως θα περάσει το βράδυ στο Νοσοκομείο.

Η επέμβαση δεν ήταν προγραμματισμένη αφού το πρόβλημα εμφανίστηκε χθες και κρίθηκε σκόπιμη η εισαγωγή του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας

αισθάνθηκε πόνους από χθες και αφού εξετάστηκε από γιατρό κρίθηκε ότι πρέπει να μπει άμεσα στο νοσοκομείο, με την εισαγωγή να γίνεται λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι.

"Ευχαριστώ από καρδιάς"

Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η οποία ανέφερε όσα προαναφέραμε, ότι δηλαδή ο Πρωθυπουργός εισήχθη στις 15:00 το μεσημέρι στο Ευγενίδειο, μεταφέροντας ακόμη πως ο Αλέξης Τσίπρας "θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου".

Οι συγγενείς του πρωθυπουργού έχουν ήδη ενημερωθεί από τους θεράποντες ιατρούς πως όλα βαίνουν καλώς, ενώ στο Ευγενίδειο έφτασε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Αλέξης ΤσίπραςΠαύλος Πολάκης
Keywords
Τυχαία Θέματα