Το Υπ.Παιδείας ανακάλεσε την άδεια του Κέντρου Αστρολογίας ύστερα από το δημοσίευμα του alfavita

Ύστερα από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από το δημοσίευμα του alfavita.gr σχετικάν με την αδειοδότηση του εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας από τον ΕΟΠΠΕΠ,το Υπουργείο Παιδείας ανακάλεσε την άδεια του.

Το ρεπορτάζ του alfavita.gr σχετικά με το θέμα μπορείτε

να δείτε εδώ.

Να θυμίσουμε πως το εν λόγω κέντρο "πανυγήριζε" μέσω Facebook που μπήκε κάτω από την εποπτεία του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας.

Στο χτεσινό ρεπορτάζ μάλιστα δημοσίευσαμε και την απόφαση του ΔΙΑΥΓΕΙΑ η οποία έκανε λόγω για πιστοποίηση του Κέντρου με διακριτικό τίτλο "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΙΚΕ". Το alfavita.gr μάλιστα επικοινώνησε με το κέντρογια να διασταυρώσει ότι πρόκειται για το ίδιο. Την απόφαση μπορείτε να την δέιτε και στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ εδώ

Πριν λίγο το Υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωσή του ανακαλεί την άδεια του Κέντρου "Αστρολογίας"

Δήλωση Δ. Μπαξεβανάκη για τον ΕΟΠΠΕΠ

Mε αφορμή τα δημοσιεύματα για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ)-πρόκειται για οργανισμό αυτόνομο εποπτευόμενο από το Υπουργείο-σε Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με τον διακριτικό τίτλο «Εναλλακτική Παιδεία» το οποίο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φαίνεται να λειτουργεί ως Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας, ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΕΟΠΠΕΠ να ανακληθεί αμέσως η συγκεκριμένη άδεια λειτουργίας και να ελεγχθούν οι ευθύνες του εισηγητή της υπόθεσης. Κάλεσε επίσης σε άμεση συνάντηση στο γραφείο του τον Πρόεδρο του ΕΟΠΠΕΠ.

Υπουργείο Παιδείας
Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπ Παιδείας, Κέντρου Αστρολογίας,yp paideias, kentrou astrologias