Τα θέματα της συνεδρίασης του ΚΥΣΔΕ την Πέμπτη 23/5, των Γρηγόρη Καλομοίρη και Χρήστου Φιρτινίδη

Ανακοινώσεις

Συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ

Συνάδελφοι,

Την Πέμπτη 23-5-2013 συνεδριάζει το ΚΥΣΔΕ με βασικά θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών για παραίτηση από την υπηρεσία.Εξέταση διαφόρων θεμάτων αναφορικά με τις αιτήσεις μετάθεσης εκπαιδευτικών Δ.Ε. σχολικού έτους 2013-14 ( 1.Ενταξη σε ειδική κατηγορία- Αμφισβητούμενα κριτήρια μοριοδότησης και εκπρόθεσμα αιτήματα, 2.Μονάδες συνυπηρέτησης, 3. Μονάδες συνολικής υπηρεσίας και συνθηκών διαβίωσης).Εξέταση διαφόρων θεμάτων αναφορικά με τις αιτήσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. ΠΕ 16 Μουσικής για μετάθεση
σε Μουσικά Σχολεία σχολικού έτους 2013-2014.Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. Γενικών ειδικοτήτων και ΠΕ 16 Μουσικής σε Μουσικά σχολεία σχολικού έτους 2013-14.Εξέταση διαφόρων θεμάτων αναφορικά με τις αιτήσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. για μετάθεση σε Καλλιτεχνικά σχολεία και μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Καλλιτεχνικά σχολεία σχολ. έτους 2013-14.Εξέταση διαφόρων θεμάτων αναφορικά με τις αιτήσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. για μετάθεση σε Διαπολιτισμικά σχολεία και μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Διαπολιτισμικά σχολεία σχολ. έτους 2013-14. Εξέταση διαφόρων θεμάτων αναφορικά με τις αιτήσεις μετάθεσης εκπαιδευτικών Δ.Ε. σχολικού έτους 2013-14 (.Διπλασιασμός μορίων και αμφισβητούμενες).

Συνάδελφοι,

Όπως διαπιστώνετε από τα θέματα των συνεδριάσεων του ΚΥΣΔΕ, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εξέτασης των ειδικών κατηγοριών και των αιτήσεων των εκπαιδευτικών για μετάθεση, στα Μουσικά, Καλλιτεχνικά και Διαπολιτισμικά σχολεία.

Επίσης με αποκλειστική ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, ακόμη δεν έχει σταλεί στα ΠΥΣΔΕ η εγκύκλιος υπολογισμού κενών και πλεονασμάτων, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες των γενικών μεταθέσεων. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση η εγκύκλιος θα σταλεί(;) την Παρασκευή, το νωρίτερο.

Μετά την συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ θα στείλουμε ενημερωτικό σχετικό με τις εξελίξεις στις διαδικασίες των υπηρεσιακών μεταβολών, καθώς και το πιθανό χρονοδιάγραμμα.

Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Γρηγόρης Καλομοίρης, Χρήστος Φιρτινίδης,

αιρετό τακτικό μέλος του ΚΥΣΔΕ αιρετό αναπλ. μέλος του ΚΥΣΔΕ

τηλ.: 694 46 04 063, 210 3318632 τηλ.: 6974488454

ηλ. δ/νση: [email protected]) ηλ. δ/νση: [email protected]

Εκπρόσωποι των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων

Αθήνα, 22/5/2013

Tags: Γρηγόρης ΚαλομοίρηςΧρήστος Φιρτινίδης
Keywords
Τυχαία Θέματα