ΣΥΡΙΖΑ για τα εξώδικα Σαμαρά: Φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Για τη δήλωση Σαμαρά περί "πολιτικής αλητείας του ΣΥΡΙΖΑ" και για το εξώδικο που απέστειλε ο πρώην πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ, Μιχάλη Κουρουτό, και τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, εξέδωσε ανακοίνωση το κυβερνών κόμμα.

Αφορμή στάθηκε η ανοιχτή επιστολή του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ

για την απόλυση της εκπαιδευτικού Φώφης Μπουλούτα, επειδή, όπως αναφέρεται, "συνέλαβε" τον γιο του πρώην πρωθυπουργού να αντιγράφει.

Συγκεκριμένα, η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον Αντώνη Σαμαρά έχεις ως εξής:

«Με αφορμή ανοιχτή επιστολή του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, Μιχάλη Κουρουτού, η οποία δημοσιεύτηκε σε δεκάδες μέσα ενημέρωσης, ο κ. Σαμαράς εκτοξεύει ύβρεις και απειλές εναντίον του κ. Κουρουτού, και των ΜΜΕ που τη δημοσίευσαν, κοινοποιεί εξώδικο στον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλη, και εγκαλεί για "πολιτική αλητεία" τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η έξαλλη στάση, και η φρασεολογία υποκόσμου του πρώην πρωθυπουργού, δεν εκπλήσσει πλέον κανένα. Ο κ. Σαμαράς ακολουθεί κατά γράμμα, αν δεν την έχει χαράξει ο ίδιος, την τακτική με την οποία η ΝΔ αντιμετωπίζει όλα τα σκάνδαλα -ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis, κλπ- στα οποία εμπλέκονται στελέχη της: Φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Θα επιστρέφαμε στο δημιουργό του τον χαρακτηρισμό της πολιτικής αλητείας, αν δεν του αναγνωρίζαμε το ελαφρυντικό της νευρικότητας, που του προκαλούν προφανώς οι αποκαλύψεις του προέδρου της ΟΙΕΛΕ».

ΣΥΡΙΖΑΑντώνης ΣαμαράςεξώδικαΟΙΕΛΕΜιχάλης ΚουρουτόςΚώστας ΒαξεβάνηςΦώφη Μπουλούτα
Keywords
Τυχαία Θέματα