Στις λάσπες της Μάνδρας μέλη της πακιστανικής κοινότητας, βοηθούν τους πλημμυροπαθείς (Photos/Video)

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πακιστανικής Κοινότητας, που από την Παρασκευή ζήτησε από τα μέλη της να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας, πακιστανοί μετανάστες παλεύουν τα τελευταία 24ωρα μαζί με τους ντόπιους με τις λάσπες.

Retweeted Ezhna (@Ezhna2):

Η Πακιστανική κοινότητα, βοηθά την Μάνδρα Αττικής.
Το βλέπετε φασίστες? Ναι, σε εσάς το λέω που ενώ τους δολοφονουσατε, τους είχατε παράλληλα κ σκλάβους για να παίρνετε τα ποσοστά από τις πωλήσεις των CD!
Σας ξέρουμε ελεεινοί! pic.twitter.com/uqTNqQ1NT6

Danny Wilde (@MuneLoveGlim) November 18, 2017

Στο κάλεσμά της η πακιστανική κοινότητα εξέφραζε τα συλληπητήριά της «στις οικογένειες των αδικοχαμένων ανθρώπων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα». Σημείωνε ότι «ήδη μέλη της Πακιστανικής κοινότητας άρχισαν να βοηθάνε τους κατοίκους στη Μάνδρα που έχουν πληγεί».

«Καλούμε όλα τα μέλη μας και όλους τους μετανάστες εργαζόμενους να βοηθήσουμε όλοι μαζί με κάθε μέσο τους πλημμυροπαθείς. Να στηρίξουμε τις εργασίες αποκατάστασης των συνεργείων του Δήμου Μάνδρας. Να στηρίξουμε τους κατοίκους να ξαναφτιάξουν όσο είναι δυνατόν πιο γρήγορα τα σπίτια τους», κατέληγε το κάλεσμα προς τους πακιστανούς μετανάστες που ζουν στη χώρα μας.

Πακιστανική Κοινότητα ΕλλάδοςΜάνδραπλημμύρες
Keywords
Αναζητήσεις
καλεσμα της πακιστανικης κοινοτητας στη μανδρα
Τυχαία Θέματα