ΣΕΕΚΙΕΚ: Σχετικά με το σωματείο μας

Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του ΣΕΔΙΕΚ που καθιστά σαφές ότι αυτό είναι το μόνο νόμιμο σωματείο που εκπροσωπεί τους εκπαιδευτές των ΔΙΕΚ, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε και να δημοσιεύσετε προς αποκατάσταση της αλήθειας τα εξής.

Το σωματείο μας ιδρύθηκε νόμιμα τηρώντας όλες τις διατάξεις περί ίδρυσης σωματείων και ενώσεων και αναγνωρίστηκε με την απόφαση 6136 - 05/12/2012 του πρωτοδικείου Αθηνών.

Μέχρι σήμερα λειτουργεί κανονικά και εργάζεται σύμφωνα με τους σκοπούς και τους κανόνες του καταστατικού του. Έχει

ενεργό δράση και βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή, όπου θίγονται τα συμφέροντα όλων ανεξαιρέτως των εκπαιδευτών και όχι μόνο των μελών του. Προχωρά σε επιστολές, καταγγελίες και παρεμβάσεις όπου απαιτούνται, και δεν λειτούργησε ποτέ με γνώμονα μικροσυμφέροντα.

Τέλος ήταν πάντοτε ανοικτό σε προτάσεις για συνενώσεις, με σκοπό την ενδυνάμωση του συνδικαλιστικού έργου στα ΔΙΕΚ με όλα τα άλλα σωματεία, οι οποίες έπεσαν στον κενό χωρίς δική μας υπαιτιότητα, σωματεία που ποτέ δεν υποτιμήσαμε και δεν απαξιώσαμε.

Δεν προχωράμε με τυμπανοκρουσίες και διαφημίσεις, για εμάς η αμοιβή του έργου που προσπαθούμε να προσφέρουμε είναι η αναγνώριση από τους ίδιους τους εκπαιδευτές των ΔΙΕΚ την οποία συναντάμε καθημερινά.

Τ.Σ.Υ.

Ο Πρόεδρος

ΒΟΥΓΛΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Περγάμου 71 – Νέα Ιωνία
Τηλ: 6937919087 Φαξ: 2102799892
seekiek.blogspot.com
[email protected]

ΣΕΕΚΙΕΚ
Keywords
Τυχαία Θέματα