Σχετικά με τις Αποσπάσεις εκπαιδευτικών κατά το σχολ. έτος 2013/14

Tweet

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ , σε υπηρεσίες και φορείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας , κατά το σχολικό έτος 2013-2014.

Σχεδόν είκοσι ημέρες πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (2013-14) και ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των εκπαιδευτικών που θα αποσπασθούν σε υπηρεσίες και φορείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας, ενώ κανείς δεν γνωρίζει το χρονοδιάγραμμα για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου ενημερώνουν πως δεν έχουν

λάβει καμία σχετική εντολή. Η εγκύκλιος δε για τις αποσπάσεις σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ, για το διδακτικό έτος 2013-2014, βρίσκεται στο γραφείο σας πάνω από τρεις εβδομάδες, και δεν έχει ακόμη υπογραφεί. Η καθυστέρηση εξέτασης των αιτήσεων απόσπασης θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις τόσο στην πρόσληψη των προσωρινών αναπληρωτών, όσο και στις τοποθετήσεις των συναδέλφων στα σχολεία όλης της χώρας. Παράλληλα χιλιάδες εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε πρωτοφανή ομηρία, ολόκληρο το καλοκαίρι, αφού δεν μπορούν να κάνουν ούτε το στοιχειώδη οικογενειακό προγραμματισμό τους.

Επιστολή του αιρετού Δημήτρη Μπράτη στον Υπουργό Παιδείας, 8/8/2013

Tags: Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα