Σχετικά με την Απεργιακή κινητοποίηση εκπαιδευτικών στη Λέρο

Σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2017 εκπρόσωποι της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λέρου, αναπληρωτές και μόνιμοι, παραστήκαμε στο δημαρχείο του νησιού και παραδώσαμε στο δήμαρχο του νησιού ψήφισμα διαμαρτυρίας με το οποίο ζητάμε:

Αυξήσεις στους μισθούς, επαναφορά του 13ου – 14ου μισθού, ξεπάγωμα των Μισθολογικών Κλιμακίων.Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα, από το δικαίωμα στην απεργία.Μόνιμοι και μαζικοί διορισμοί εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των σχολείων.Εξίσωση
των δικαιωμάτων μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών.Κάτω τα χέρια από το ωράριο των εκπαιδευτικών, μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα.OXI στην αντιδραστική αξιολόγηση που στόχο έχει την κατηγοριοποίηση της σχολικής μονάδας, την περαιτέρω υποβάθμιση του σχολείου, τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις των εκπαιδευτικών. Εδώ και τώρα Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή για όλα τα παιδιά. Καμιά σκέψη για πέρασμα των νηπιαγωγείων στους Δήμους. Δημόσια δωρεάν παιδεία για όλο το λαό.Αύξηση των δαπανών για την Παιδεία από τον κρατικό προϋπολογισμό, ούτε 1€ από τη τσέπη των λαϊκών οικογενειών για τη μόρφωση των παιδιών. Κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στην Παιδεία.Εφαρμογή στην πράξη του νόμου για δωρεάν στέγαση και σίτιση των αναπληρωτών.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, Η ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:

ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ!!!

Οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της νήσου Λέρου

απεργίαΛέρος
Keywords
Τυχαία Θέματα