Πρόσληψη ερευνητή στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής

Τo ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (Ι.Ε.Π.), Ν.Π.Ι.Δ. που εποπτεύεται από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος: «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και υλοποιεί ως τελικός δικαιούχος του Υποέργου 25 της Πράξης με τίτλο «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδακτική πράξη (ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ)» με MIS 5000065, προσκαλεί ενδιαφερόμενους/-ες (ελεύθερους επαγγελματίες) Πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης προς υποβολή αιτήματος προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου

ιδιωτικού δικαίου για την κάλυψη των αναγκών διοικητικής και διαχειριστικής υποστήριξης του Υποέργου 25: «Ανάπτυξη περιεχομένου-υλικού επιμόρφωσης νέων κλάδων εκπαιδευτικών και εσωτερική αξιολόγηση της Πράξης» της Πράξης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδακτική πράξη (ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ)» με MIS 5000065 στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο Πανεπιστημίου ή Α.Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμο και αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ πτυχίο του εξωτερικού. Λαμβάνονται επίσης υπόψη τα οριζόμενα στην παρ. 11 του αρθρ. 26 του Π.Δ. 50/2001 όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει.
- Επαγγελματική εμπειρία σε θέματα διοίκησης και διαχείρισης συγχρηματοδοτούμενων έργων τουλάχιστον είκοσι τεσσάρων (24) μηνών.
- Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, επιπέδου Β2.
- Πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 213 1335 569 (κ. Π. Τρούκη) για θέματα κριτηρίων, ή στο τηλέφωνο 213 1335 355 (κ. Σαββοπούλου, κ. Λειβαδίτης) για θέματα διαδικασιών. Πληροφορίες και διευκρινίσεις θα δίνονται από την ημερομηνία ανάρτησης της πρόσκλησης έως και 03.08.2018 και από 20.08.18 έως και 04.09.2018 και εκτός μη εργάσιμων ημερών.

Καταληκτκή ημερομηνία: Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Για να δείτε όλες τις πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής ΠολιτικήςΙΕΠπτυχιούχοιερευνητέςθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψεις
Keywords
Τυχαία Θέματα