Προσλήψεις στο Κέντρο Ερευνών

Το Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία: «Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας» (Κ.Ε.Θ.Ι.) προσκαλει τους/τις ενδιαφερομένους/-ες να υποβάλουν αίτηση για κατάρτιση σύμβασης μίσθωσης έργου με το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.), που εδρεύει στην Αθήνα του Νομού Αττικής.

Το Κ.Ε.Θ.Ι. στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Λειτουργία και Συντονισμός της Ομάδας Διερμηνέων που προσφέρουν υπηρεσίες διερμηνείας και διαμεσολάβησης σε γυναίκες πρόσφυγες στο Δίκτυο Δομών της ΓΓΙΦ

για την έμφυλη βία» πρόκειται να αναθέσει σε συνολικά δύο (2) άτομα το ακόλουθο έργο, όπως αναλυτικά περιγράφεται στον κάτωθι:

1 Διερμηνεία – Διαμεσολάβηση (Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης)

1 Διερμηνεία – Διαμεσολάβηση (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου)

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ / ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες καλούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (Κ.Ε.Θ.Ι.), στην ακόλουθη διεύθυνση: Χαρ. Τρικούπη 51 & Βαλτετσίου, Τ.Κ. 106 81 -Αθήνα, Υπόψη: Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης της υπ’αριθμ. 1/2018 – ΚΩΔ. 055/02 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςΚέντρο Ερευνώ για θέματα ΙσότηταςΕπισυνάψεις: anakoinosi.pdf yp.dilosi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα