Προσλήψεις πλοηγών στο λιμάνι Βόλου

Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη δύο (02) έκτακτων Πλοηγών για την πλοήγηση πλοίων στους λιμένες δικαιοδοσίας Πλοηγικού Σταθμού Βόλου και ειδικότερα έναν (01) πλοηγό για την εξυπηρέτηση του λιμένα Βόλου (των λιμενικών εγκαταστάσεων: Βόλου, εργοστασίου «ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ» (LAFARGE) στον όρμο Αγριάς Μαγνησίας, εργοστασίου βιομηχανίας χάλυβα «SOVEL Α.Ε.» (θυγατρική ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ) και εργοστασίου «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ» στον όρμο Τσιγγέλι Αλμυρού Μαγνησίας και όρμο Αμαλιάπολης

Αλμυρού, και έναν (01) πλοηγό για την εξυπηρέτηση των λιμένων Στυλίδας και Αχλαδίου Φθιώτιδας, για χρονικό διάστημα οκτώ (08) μηνών με σκοπό την κάλυψη έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών, με κατάρτιση Σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ).

ενός (01) έκτακτου Κυβερνήτη πλοηγίδας για το πλωτό μέσο Π.Υ 61 Π.Σ. ΒΟΛΟΥ του λιμένα Βόλου (Βόλος/Κεντρικός Λιμένας) για χρονικό διάστημα οκτώ (08) μηνών με σκοπό την κάλυψη έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών , με κατάρτιση Σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ).

Η κατάθεση των δικαιολογητικών και αιτήσεων θα πραγματοποιείται στο γραφείο Πλοηγικού Σταθμού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου (Κεντρική Προβλήτα Λιμένα Βόλου – 1ος όροφος Γρ. Ναυτολογίας) καθημερινά εργάσιμες μέρες και ώρες από 08-05-2018 έως και 18-05-2018. Κατάθεση ελλιπών δικαιολογητικών ή εκπρόθεσμη κατάθεση, συνεπάγεται την απόρριψη της αίτησης. 11.

Η παρούσα ανακοίνωση να αναρτηθεί στους διαδικτυακούς τόπους του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr) και του Υ.ΝΑ.Ν.Π. (www.yen.gr), στο Κατάστημα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου και Λιμεναρχείου Στυλίδας , στο Λιμενικό Κατάστημα Αμαλιάπολης , Αγ. Κυριακής Τρικέρων και Αγιοκάμπου καθώς και στο κτίριο Δήμου Βόλου, Λάρισας και Στυλίδας , Ο.Λ.Β. Α.Ε. και Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδος και να δημοσιευθεί στις τοπικές εφημερίδες Βόλου, Λάρισας και Στυλίδας , τουλάχιστον δύο φορές έως την 18-05-2018. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο του Πλοηγικού Σταθμού Βόλου στο Κ.Λ. ΒΟΛΟΥ τηλ.: 2421353819 – 2421353830 – 2421353800.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

πλοηγοίθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςΕπισυνάψεις: anakoinosi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα