Ποδόσφαιρο και δράση κοινωνικής αλληλεγγύης στο Χαϊδάρι

Το καλό πρόσωπο του αθλητισμού, σε αντιδιαστολή με τις πρόσφατες αρνητικές εικόνες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, αλλά και να συνδράμουν, όσοι βρεθούν στο Χαϊδάρι τη Δευτέρα 19/3.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Χαϊδαρίου: «Οι παλαίμαχοι Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου στα πλαίσια των κοινωνικών δραστηριοτήτων τους, αγωνίζονται τη Δευτέρα 19/03/2018 και ώρα 20:00 στο γήπεδο Τ. Χαραλαμπίδης με την ομάδα των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού.

Ο αγώνας διεξάγεται

για την οικονομική ενίσχυση του Χριστοδούλειου Ορφανοτροφείου που εδράζεται στην Αγ. Γρηγορούσα Χαϊδαρίου.

Παράλληλα επί τη ευκαιρία του μεγάλου αγώνα θα τιμηθεί ο εκλιπών ποδοσφαιριστής μας, Δημήτριος Γελαδάρης, την τιμητική πλακέτα του οποίου θα παραλάβουν συγγενείς του, ενώ θα τιμηθεί και ο Γεώργιος Γονιός, μεγάλη ποδοσφαιρική δόξα του Παναθηναϊκού και ένας από τους πρωταγωνιστές του Wembley.

Έχουν προσκληθεί όλοι οι πολιτικοί φορείς της πόλης μας, ενώ την πρωτοβουλία μας στηρίζουν και οι ακαδημίες της Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου, τα παιδιά της οποίας θα συνοδεύσουν τους άσσους του παρελθόντος στην έξοδο τους για τον αγώνα.

Προσκαλούμε τους Χαϊδαριώτες συμπολίτες μας στον αγώνα για να απολαύσουν ινδάλματα του παρελθόντος και παράλληλα να ενισχύσουν το κοινωνικό έργο του Χριστοδούλειου Ιδρύματος».

Στό ίδιο μήκος κύματος και η Α.Ε. Δάφνη Δάσους Χαϊδαρίου, που αναφέρει ότι στον αγώνα θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη καθαριότητας για το Χριστοδούλειο ορφανοτροφείο Θηλέων και ο αγώνας με τον χαρακτήρα που έχει αναδεικνύει ότι το ποδόσφαιρο έχει και κοινωνικό ρόλο.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν και παιδιά από τις Ακαδημίες του συλλόγου.

ΕΡΤ

Χαϊδάρι
Keywords
Τυχαία Θέματα