ΠΜΣ: Παιδικό βιβλίο και παιδαγωγικό υλικό, από το πανεπιστήμιο Αιγαίου

ΕκπαίδευσηΜεταπτυχιακά

ΠANEΠIΣTHMIO AIΓAIOY

ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου οργανώνει και λειτουργεί για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.), με τίτλο : «Παιδικό Βιβλίο και Παιδαγωγικό Υλικό» και προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν υποψηφιότητα για ένταξη στο Π.Μ.Σ.

Το Π.Μ.Σ. οδηγεί σε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο αντικείμενο Παιδικό Βιβλίο και Παιδαγωγικό Υλικό με τις εξής δύο κατευθύνσεις:

- Παιδικό Βιβλίο

- Παιδαγωγικό Υλικό

Στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα πτυχιούχοι Παιδαγωγικών Τμημάτων των Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αντίστοιχων τμημάτων της αλλοδαπής, οι πτυχιούχοι των Φιλοσοφικών Σχολών, των λεγομένων «Καθηγητικών Σχολών», του Τμήματος Μεθοδολογίας της Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης (Μ.Ι.Θ.Ε.), των τμημάτων Θεατρικών Σπουδών, του Τμήματος Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων Τ.Ε.Ι. συναφούς γνωστικού αντικειμένου και των Τ.Ε.Ι Βιβλιοθηκονομίας.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές απευθείας και ταχυδρομικά από τη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παιδικό Βιβλίο και Παιδαγωγικό Υλικό» του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στη Ρόδο, από 25 Φεβρουαρίου έως 12 Απριλίου 2013, σφραγίδα ταχυδρομείου, στη διεύθυνση:

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Φυτώριο ΚΕΓΕ "Δήμητρα"

Λεωφόρος Ρόδου – Καλλιθέας

Ρόδος, Τ.Κ. 85100

υπόψη κου Νίκου Θεοχάρη

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. «Παιδικό Βιβλίο και Παιδαγωγικό Υλικό», στο τηλ. 22410 – 99115, e-mail: theocharis@rhodes.aegean.gr, (από 09:00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.) καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pse.aegean.gr/pms-pvpy/prokirixeis.htm

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ του Π.Μ.Σ.

Καθηγήτρια ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Tags: πανεπιστήμιο ΑιγαίουΠΜΣμεταπτυχιακάμεταπτυχιακό
Keywords
Τυχαία Θέματα