Ούτε με κυάλια δεν βλέπει κανείς την παρέλαση

Tweet Κατηγορία: Κοινωνία

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις παρελάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι παρελάσεις αρχίζουν στις 11 το πρωί για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα γίνει η στρατιωτική παρέλαση παρουσία

του προέδρου της δημοκρατίας. Γύρω από τον πρόεδρο έχει δημιουργηθεί μία υγειονομική ζώνη, μία "νεκρή ζώνη" από την οποία δεν μπορεί να περάσει κανείς χωρίς άδεια. Για να περιφρουρηθεί η στρατιωτική παρέλαση έχουν επστρατευθεί περίπου 2.000 αστυνομικοί. Στην εξέδρα θα μπορούν να πλησιάσουν μόνο όσοι έχουν ειδική άδεια και κανένας άλλος. Αν θέλει ένας πολίτης να παρακολουθήσει την παρέλαση και να γιορτάσει και αυτός για την τόσο σημαντική ημέρα θα πρέπει να πάρει κυάλια και να βρεθεί σε κάποιο ψηλό σημείο της πόλης για να τη δει.

Και μη νομίζετε ότι μόνο πεζοί αστυνομικοί θα περιφρουρούν την παρέλαση από τους πολίτες. Θα υπάρχει και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ το οποίο θα εποπτεύει από άνωθεν. Εννοείται βέβαια ότι και από θαλάσσης θα υπάρχουν σκάφη του λιμενικού σώματος. Μία αποστειρωμένη παρέλαση για να τιμήσουμε τους  ήρωες του αλβανικού μετώπου και τους αγώνες του λαού μας ενάντια στους Γερμανούς κατακτητές. Φοβούνται την οργή του κόσμου.

Στη δε Αθήνα τα ίδια και χειρότερα μέτρα. Στην πρωτεύουσα είναι κλειστός και ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα. Μην τύχει και έρθει κόσμος να παρακολουθήσει τα παιδιά του στη μαθητική παρέλαση και τα καταφέρει!

Από το πρωί είναι κλειστές η Λ. Βασ. Σοφίας, η Αμαλίας και η Πανεπιστημίου.

Η παρουσία της αστυνομίας ιδιαίτερα ισχυρή και ηχηρή και το επόμενο μέτρο είναι η διάρκεια της παρέλασης. Άρον άρον...

Και όλα αυτά νομίζει κανείς ότι ο κόσμος δεν τα καταλαβαίνει;

 

Tags: παρέλασηΑθήναΘεσσαλονίκη Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα