Όταν η συνδικαλιστική αλητεία δεν έχει πάτο…

Αφού ολοκλήρωσαν την αναμετάδοση των δυσπρόσιτων σχολείων σε απευθείας σύνδεση με το γραφείο του Υπουργού, στη συνέχεια αρνήθηκαν να υπογράψουν την καταγγελία για την εκ των υστέρων διεύρυνση των δυσπρόσιτων, δια του τουρίστα Γραμματέα της ΔΟΕ, που έχει κάνει πράξη τον εξ αποστάσεως συνδικαλισμό, αποφάσισαν τώρα να μας κάνουν και μαθήματα συνδικαλιστικής δεοντολογίας. Ποιοι;;;

Αυτοί που εκλεγμένοι με μια παράταξη, αποχώρησαν, χωρίς να εγκαταλείψουν τις θέσεις

που κατείχαν. Αυτοί που για δυο τρία χρόνια και αφού άφησαν τις σημαίες του Πασοκ που κουνούσαν, έπιασαν τις σημαίες των δήθεν ανεξάρτητων και τώρα εντάχθηκαν πλήρως στον κυβερνητικό συνδικαλισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, χωρίς καμία ντροπή….

Πράγματι προκαλεί «αλγεινή εντύπωση» να παριστάνουν πως δεν αντιλαμβάνονται αυτό που κάθε νοήμων άνθρωπος μπορεί πολύ εύκολα να αντιληφθεί. Σε μένα προσωπικά δεν αποτελεί καν έκπληξη το γεγονός, ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι η απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι ίσχυε και τι ισχύει σε περίπτωση παραίτησης αναπληρωτή εκπαιδευτικού, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την προσωπική μου άποψη ή τη θέση της παράταξης που εκπροσωπώ. Είναι γνωστοί σε όλους άλλωστε οι αγώνες μας προκειμένου αυτή η τιμωρητική διάταξη να καταργηθεί.

Ως σύγχρονοι Γκαίμπελς διαστρεβλώνουν σκόπιμα την πραγματικότητα γιατί πιστεύουν ότι θα αποκομίσουν εκλογικά οφέλη, φτάνοντας στα όρια της συνδικαλιστικής αλητείας. Ατύχησαν όμως….. Στην Κρήτη αλλά και στην Ελλάδα γνωριζόμαστε. Οι συνάδελφοι μας γνωρίζουν, με γνωρίζουν… πολύ καλά. Θα δώσουν σύντομα την απάντηση που πρέπει.

Ως Αιρετός του ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης και ως μέλος της ΔΗΣΥ διαβεβαιώνω, όλους τους συναδέλφους, ότι θα συνεχίσω αταλάντευτα τον αγώνα για ισονομία, δικαιοσύνη και διαφάνεια, όσες επιθέσεις και αν δεχτώ.

Τους δε, κοινούς συκοφάντες της κυβερνητικής συνδικαλιστικής παράταξης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τους ενημερώνω ότι δε θα πάψω να αποκαλύπτω, στους συναδέλφους, τις μεθόδους τους και τις τακτικές τους. Δε με τρομάζει η «τρομοκρατία τους».

Χανιά 19, Σεπτεμβρίου 2018

Νεκτάριος Πετράκης
Αιρετός Aπυσπε Κρήτης

Νεκτάριος ΠετράκηςΑΠΥΣΠΕ Κρήτης
Keywords
Τυχαία Θέματα