Ωρομίσθιοι Εκπαιδευτές σε τρία Προγράμματα Κατάρτισης & Συμβουλευτικής του ΚΕΘΕΑ

Tweet Κατηγορία: Εργασία

 

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ένταξης του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΕΚΚΕΕ ΚΕΘΕΑ) στο πλαίσιο υλοποίησης της εγκεκριμένης Πράξης με τίτλο «ΚΕΘΕΑ_Υπηρεσίες Κατάρτισης και Συμβουλευτικής σε απεξαρτημένα ή υπό απεξάρτηση άτομα στη περιφέρεια Αττικής» ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με εξωτερικούς συνεργάτες-εκπαιδευτές, με ωριαία αντιμισθία και σύμβαση μίσθωσης ανεξαρτήτων υπηρεσιών για την παροχή εκπαιδευτικού έργου στο πλαίσιο υλοποίησης των ακόλουθων

προγραμμάτων κατάρτισης και συμβουλευτικής:

Τεχνικός Κατασκευής Παραδοσιακών Μουσικών Οργάνων, συνολικής διάρκειας 400 ωρών
Τηλεοπτικός Παραγωγός, συνολικής διάρκειας 400 ωρών
Τεχνικός ηλεκτρονικής σχεδίασης εντύπων/2, συνολικής διάρκειας 400 ωρών

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων (ή σφραγίδα ταχυδρομείου) είναι η Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, τηλ. 210 92 41 993-6 εσωτ. 203 ή 202. Για τεχνικά ζητήματα που αφορούν στην συμπλήρωση της αίτησης διαδικτυακά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Μηχανογράφησης ΚΕΘΕΑ, τηλ. 210 92 41 993-6 εσωτ. 209 ή 266 ή 259.

Σχετικός σύνδεσμος:
http://www.kethea.gr 

Γραφείο Διασύνδεσης του Δ.Π.Θ.

 

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, ή θέλετε να αναρτήσουμε την αγγελία σας στείλτε μας μέιλ στο [email protected].

Tags: Θέσεις εργασίαςΚΕΘΕΑπρογράμματα κατάρτισης Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα