Ο καιρός σήμερα Παρασκευή: Επιστρέφει η Άνοιξη!

Με βελτιωμένο καιρό και αρκετή ηλιοφάνεια θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο σε ολόκληρη τη χώρα. Τις μεσημεριανές μόνο ώρες υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα βόρεια.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 4 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 0 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Δυτική Πελοπόννησο έως 17 βαθμούς), 10 έως 14

βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (στη Νότια Κρήτη τοπικά η μέγιστη θα φτάσει τους 17 βαθμούς), 9 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι σήμερα Παρασκευή θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 4 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση και στροφή σε δυτικούς από το Σάββατο, ενώ την Κυριακή στα νότια θα φτάνουν σε ένταση τα 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένη συννεφιά με λίγες βροχές στα ανατολικά ως το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 0 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 5 έως 16 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 1 έως 18 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από 1 έως 18 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγες νεφώσεις και θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 17 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 2 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική, καλός καιρός. Βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

καιρός
Keywords
Τυχαία Θέματα