Μιχαλολιάκος(Χρυσή Αυγή): Λέει πολλά αλλά ...δηλώνει λίγα (στην εφορία)

Tweet Κατηγορία: Κοινωνία

  ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ; Λέει πολλά αλλά... δηλώνει λίγα  

Καταγγέλλει όλους τους πολιτικούς ως διεφθαρμένους αλλά ο ίδιος στη φορολογική του δήλωση εμφανίζει υπέρογκες δαπάνες για να γλιτώσει φόρο, ενώ ως... ηθικός και ενάρετος συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο «ροζ» ξενοδοχείου στο οποίο απασχολούνται αλλοδαποί εργαζόμενοι

 

Δεν διστάζει να χαιρετάει ναζιστικά και να διακηρύσσει σε υψηλούς τόνους ότι τα χέρια του

είναι καθαρά αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για «βρώμικες δουλειές» και υπόγειες συναλλαγές του πολιτικού συστήματος. Αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν πολλές γκρίζες ζώνες στις συναλλαγές του ιδίου, της συζύγου του και συγγενικών προσώπων με την Εφορία από εμπορικές δραστηριότητες.

Εξαπολύει μύδρους στη Βουλή για υποταγή της χώρας στους ξένους δανειστές και υψώνει τη σημαία της εθνικής απελευθέρωσης και της φυλετικής καθαρότητας των Ελλήνων.

Αλλά μετέχει στο διοικητικό συμβούλιο «ροζ» ξενοδοχείου μαζί με τη σύζυγό του και συγγενείς της, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα το ακίνητο έχει ενοικιάσει από συγγενείς της γυναίκας του μια κάποια οικογένεια Βορειοηπειρωτών.

Καταγγέλλει συλλήβδην όλους τους πολιτικούς για διεφθαρμένους, αλλά στη φορολογική δήλωση ως ατομική επιχείρηση έκδοσης εντύπων και εφημερίδων εμφανίζει υπέρογκες δαπάνες για να περιορίσει το καθαρό εισόδημά του και να γλιτώσει φόρο.

Πρόκειται για τον αρχηγό της φιλοναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» κ. Νίκο Μιχαλολιάκο, που από την έρευνα που κάναμε για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και τις συναλλαγές του ιδίου και της συζύγου του κ. Ελένης Ζαρούλια με την Εφορία προκύπτουν πολλά «σκοτεινά σημεία».

Το πρώτο αφορά στη συμμετοχή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του ξενοδοχείου που φέρει το όνομα «New Dream» στην πλατεία Αττικής. Παρά το γεγονός ότι το ξενοδοχείο είναι εν λειτουργία από το 2000 και μετά υποβάλλει μηδενικές δηλώσεις ΦΠΑ αν και οι υπηρεσίες που παρέχει υπόκεινται σε ΦΠΑ και συνεπώς εισπράττει ΦΠΑ από τους πελάτες του.

Στο ξενοδοχείο της πλατείας Αττικής βρίσκουν καταφύγιο πολλά παράνομα ζευγάρια και «επαγγελματίες» του σεξ.

Πώς εξηγείται ότι για δώδεκα συνεχή έτη το ξενοδοχείο εμφανίζεται να μην εισπράττει ούτε ένα ευρώ ΦΠΑ από την παροχή υπηρεσιών και ως εκ τούτου να μην αποδίδει ΦΠΑ. Εκτός κι αν δεν εκδίδει καθόλου αποδείξεις, πράγμα που συνιστά βαριά φορολογική παράβαση.

Επισημαίνεται ότι υπεύθυνοι ενώπιον του νόμου για την υποβολή των δηλώσεων ΦΠΑ είναι τα μέλη του Δ.Σ. του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με τον νόμο, υποχρέωση να υποβάλλουν εκκαθαριστική δήλωση ΦΠΑ έχουν οι υποκείμενοι στον φόρο που ενεργούν φορολογητέες πράξεις ή και απαλλασσόμενες με δικαίωμα έκπτωσης του φόρου ακόμα και στην περίπτωση

Keywords
Τυχαία Θέματα