Κορυφώνεται η αγωνία για τον 23χρονο στρατιώτη - Που επικεντρώνονται οι έρευνες

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 23χρονο στρατιώτη, με τις έρευνες των αρχών να στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση. Ο νεαρός αγνοείται εδώ και μέρες, όταν εξαφανίστηκε από το πλίο "Νήσος Ρόδος", με τις ανώνυμες καταγγελίες ότι τον έχουν δει να κινείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά να είναι πολλές.

Τελευταία πληροφορία, σύμφωνα με το star.gr, αναφέρει τη διεύθυνση Μενελάου στην Νίκαια.

Η ανώνυμη καταγγελία υποστήριζε ότι ο Τάκης κρυβόταν στο σπίτι αυτό με τις έρευνες στην περιοχή να έχουν εντατικοποιηθεί.

Παράλληλα, οι έρευνες τις τελευταίες ώρες επικεντρώνονται στην Νίκαια, τον Πειραιά και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στην Αργυρούπολη αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.

Το τελευταίο στοιχείο από την κάμερα καφετέριας του πλοίου που δείχνει τον φαντάρο στις 5:30 το ξημέρωμα να κάνει βόλτες στο χώρο, συνεχίζει να δίνει ελπίδα στους δικούς του ανθρώπους, οι οποίο πλέον θεωρούν ότι είναι πολύ πιθανό να κρύβεται.

Η αγωνία τους ωστόσο παραμένει στο κατακόρυφο. «Ίσως έχει μπλεχτεί κάπου άθελά του. Θα πρέπει να τρέχει κάτι πολύ σοβαρό για να συμβεί αυτό» λέει ο πατέρας του, Κώστας Κολλιαδέλης.

«Ίσως να έχει μπλεχτεί άθελα του σε κάτι. Οι υποψίες πάρα πολλές... ας ψάξουμε παιδιά πιο βαθιά», λέει η σύντροφός του.

Όσοι τον γνωρίζουν καλά, λένε πως το τελευταίο διάστημα «ήταν πιο μαζεμένος, πιο τρομαγμένος». Ο Τάκης είχε κλειστεί στον εαυτό του. Κάτι τον απασχολούσε. Λίγες ώρες πριν φύγει από τη Χαλκίδα για να πάει στη Χίο όπου υπηρετούσε, συνάντησε την παρέα του. Κάτι, όμως, είχε αλλάξει όμως στη συμπεριφορά του.

«Μπλέκονται πάρα πολλά πράγματα. Ένας τσαμπουκάς στο πλοίο. Το κατάθεσε ζευγάρι. Ήταν περίεργα άτομα αυτά. Μπορεί να έχει κρυφτεί στο πλήθος…» υποστήριξε φίλος του.

εξαφάνιση23χρονοςστρατιώτης
Keywords
Τυχαία Θέματα