Κέντρο διεθνούς τρομοκρατίας η Βαρκελώνη; - Τι αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης για την Ηριάννα

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων παρουσίασε το σκεπτικό βάσει του οποίου παραμένουν στη φυλακή η Ηριάννα και ο Περικλής Μπ.

Ανάμεσα σε άλλα διαβάζουμε ότι ο Περικλής πραγματοποίησε ταξίδια στη Βαρκελώνη τα οποία σχετίζονται με την τρομοκρατία, χωρίς φυσικά να παρουσιάζονται άλλα στοιχεία.

Χαρακτηριστκά αναφέρεται: “Γίνονται ταξίδια στο εξωτερικό, όπως στη Βαρκελώνη του Περικλή Μπ. και του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, αδικαιολόγητα, όχι για αναψυχή, ήτοι σε πόλη της Ισπανίας που είναι γνωστή για την εκεί

δράση ανάλογων τρομοκρατικών οργανώσεων”.

Θέλοντας να διαπιστώσουμε αν ισχύει η κατηγορία θέσαμε στη δήμαρχο της Βαρκελώνης, Άντα Κολάου, το ερώτημα εάν η πόλη της αποτελεί κέντρο τρομοκρατικών οργανώσεων.

Θέσαμε επίσης το ίδιο ερώτημα στο Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών – εάν δηλαδή το επιχείρημα του δικαστηρίου αποτελεί επίσημη στάση της ελληνικής διπλωματίας και συνεπώς οι Έλληνες θα πρέπει να αποφεύγουν επισκέψεις στη Βαρκελώνη και την Ισπανία γενικότερα.

Μπορείτε να μας βοηθήσετε να προωθήσουμε τα ερωτήματα από τον λογαριασμό σας στο twitter.

Dear mayor @AdaColau. A Greek judge characterized Barcelona as breeding ground for terrorists. Would you like to comment on this?

Aris Chatzistefanou (@xstefanou) 18 Ιουλίου 2017

Αγαπητό @GreeceMFA. Ελληνικό δικαστήριο χαρακτήρισε την Βαρκελώνη ως κέντρο δράσης τρομοκρατών. Αποτελεί αυτό επίσημη θέση του υπουργείου;

Aris Chatzistefanou (@xstefanou) 18 Ιουλίου 2017

Πηγή: info-war.gr

δικαστήριοΗριάννα Β.ΛΗριάνναΒαρκελώνη
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέντρο, Βαρκελώνη -, Ηριάννα,kentro, varkeloni -, irianna