Καταγγελία για τη μη ανάρτηση αποφάσεων του ΠΥΣΠΕ Α ΑΘήνας

Οι συνεδριάσεις των Υπηρεσιακών Συμβουλίων δημοσιοποιούνται και δεν γίνονται εν κρυπτώ. Το ίδιο ισχύει και για τις αποφάσεις των Συμβουλίων οι οποίες πρέπει στα πλαίσια της διαφάνειας και της ενημέρωσης να αναρτώνται από τα ΠΥΣΠΕ στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Οι αποφάσεις για τις ομάδες των Γαλλικών και Γερμανικών για την συμπλήρωση ωραρίου που δεν αναρτήθηκαν την Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη.

Στάλθηκαν απευθείας στα σχολεία δημιουργώντας ερωτηματικά κ αι σύγχυση στους συναδέλφους και στις συναδέλφισσες καθώς

ενημερώθηκαν στη συνέχεια από τους διευθυντές. Καταψηφίσαμε τις ομάδες των Γαλλικών και Γερμανικών στη συγκεκριμένη συνεδρίαση.

Δεν είναι δουλειά των αιρετών η υποκατάσταση της διοίκησης και η αντικατάστασή της στο διοικητικό κομμάτι. Οι αναρτήσεις των αποφάσεων του ΠΥΣΠΕ και η δημοσιοποίησή τους είναι υποχρέωσή της.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η μονομερής ανάρτηση από τον αιρετό της Α Αθήνας των αποφάσεων του ΠΥΣΠΕ για τις ομάδες των Γαλλικών και των Γερμανικών. Πρόκειται για μια λογική «διευκόλυνσης» με ψηφοθηρικά και εκλογικίστικα χαρακτηριστικά που υποκαθιστά τη διοίκηση και δεν υπηρετεί τη διαφάνεια και την δημοκρατική λειτουργία του ΠΥΣΠΕ.

Να αναρτηθεί τώρα η απόφαση για τη συμπλήρωση ωραρίου των ΠΕ06, ΠΕ11,ΠΕ79,ΠΕ86.

Οι Αιρετοί δεν συνδιοικούν. Υπερασπίζονται τα δικαιώματα των συναδέλφων σύμφωνα με τις αποφάσεις των Σωματείων και του Κλάδου.

Καταγγέλλουμε τη διοίκηση για αυτή της την πρακτική. Να αναρτώνται όλες οι αποφάσεις του ΠΥΣΠΕ στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης. Να σταματήσει η πρακτική της επιλεκτικής ενημέρωσης και να υπάρξει διαφάνεια παντού.

Στην Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση συμμετέχουν:

Ανεξάρτητη Αγωνιστική Κίνηση/Αριστοτέλης, Εκπαιδευτική Παρέμβαση/Α΄ συλλόγου Αθηνών, Ανεξάρτητη Παρέμβαση/Αθηνά, Δάσκαλοι σε Kίνηση/Παρθενώνας,

Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση/Ρόζα Ιμβριώτη, Εκπαιδευτικοί σε δράση/Μ. Παπαμαύρος, Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση/Μακρυγιάννης

Ενημερωτικό

Των αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ της Α’ Διεύθυνσης Αθήνας

Μιλτσακάκη Μιχάλη (τακτικός), [email protected]

Νατάσα Δίπλα, (αναπληρωματική)

9 [email protected]

Εκλεγμένων με το Ψηφοδέλτιο της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ

Μιχάλης ΜιλτσακάκηςΝατάσα ΔίπλαΑ ΠΥΣΠΕ ΑθήναςΚαταγγελία
Keywords
Τυχαία Θέματα